In perioada 23-26 septembrie 2010 factorii de decizie din segmentul de real estate si-au stabilit intalnire in Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI).

0
509

In perioada 23-26 septembrie 2010 factorii de decizie din segmentul de real estate si-au stabilit intalnire in Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI).

Ajuns la cea de-a XIIa editie, Targul National Imobiliar reprezinta cadrul special creat in care o companie isi poate prezenta evolutia, realizarile si ofertele unui public direct interesat de entitatile economice ce activeaza in industria de real estate.

Targul National Imobiliar (TNI) reuneste factorii cheie ce stabilesc tendintele pentru noul sezon imobiliar: dezvoltatori, agentii imobiliare, constructori, institutii financiare, consultanti, brokeri, corporatii ce au filiale in toata lumea, investitori si arhitecti. 
Ofertele din cadrul TNI se adreseaza in primul rand clientului final ce este in cautarea primei case/locuintei de vacanta/apartamentului de inchiriat. In plus, componenta Business-to-Business isi face simtita prezenta de aceasta data in cadrul editiei de toamna a TNI, prin implicarea directa si participarea activa a managerilor de proiecte si a persoanelor cu putere de decizie in procesul de networking.
potVision deschide la Bucuresti cel mai mare showroom de aparataj electric din Europa
Bucuresti, 15 septembrie 2010
SpotVision, distibuitor exclusiv al produselor VIKO, sarbatoreste, pe 15 septembrie la hotel Hilton din Bucuresti, deschiderea celui mai mare showroom de aparataj electric din Europa. Showroom-ul este situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti, langa Militari Shopping Center.
Cu aceasta ocazie se lanseaza si cea mai noua gama de intrerupatoare si prize – KARE.
Intrat pe piata inca din 1994, SpotVision are ca principala activitate producerea si distributia de obiecte electrice si de iluminat. In showroom-ul deja existent situat pe DN1, cu o suprafata de 1.800 mp se pot gasi peste 12.000 de tipuri de astfel de produse. Spotvision dispune de trei depozite ce ocupa o suprafata de 8.000 mp, are peste 100 de angajati si o flota de 30 de microbuze.
VIKO este cel mai mare producator de intrerupatoare si prize din lume. Fondata in 1980, fabrica a devenit in scurt timp liderul pietei de profil, producand timp de 30 de ani intrerupatoare, prize, cutii de sigurante si contoare. Cu cei 620 de angajati, VIKO fabrica anual peste 80 de milioane de piese, iar jumatate din productie este exportata in 60 de tari.
Pentru anul 2011, cele doua companii pregatesc lansara gamei de aparataj electric MODULAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here