In curand vom avea posibilitatea sa devenim antreprenori in 3 zile! Afla mai multe detalii!

0
717
business-man-afacere-semnare-acte

business-man-afacere-semnare-acteDurata de infiintare a unei firme va fi redusa la maximum trei zile incepand cu saptamana viitoare, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) avand deja pregatite ordinele pentru aplicarea procedurii, a anuntat, luni, premierul Emil Boc.

„Incepand cu 6 februarie, asteptam punerea in aplicare a mecanismului de infiintare a unei firme in trei zile. Deja ANAF am inteles ca a pregatit ordinele necesare pentru simplificarea procedurii, la fel solicit Oficiului Registrului Comertului, prin Ministerul Justitiei, sa coreleze aceste proceduri astfel incat saptamana viitoare sa dam o veste buna mediului de afaceri cu privire la simplificarea procedurilor administrative, in sensul reducerii duratei de infiintare a unei firme”, a spus Boc, la inceputul sedintei de guvern.

In urma cu doua saptamani, premierul a anuntat un set de masuri pregatite de Guvern pentru mediul de afaceri, inclusiv reducerea la maximum trei zile a duratei de infiintare a unei firme. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here