Imobiliarium, cel mai amplu târg imobiliar din România, se reinventeaza pe timp de criză

0
1616

Imobiliarium, târgul imobiliar ajuns la a opta ediție, se reinventează pe timp de criză. Organizatorii pun la dispoziție în perioada 21 aprilie – 21 iulie Imobiliarium Online, o platformă pe care vizitatorii pot naviga prin ofertele expozanților din cadrul evenimentului dar și a altor dezvoltatori imobiliari. Platforma se adresează celor care doresc să prospecteze piața și sunt direct interesați de cumpărarea unei locuințe, dar și celor care caută un imobil pentru închiriere sau investiție pe termen lung. Pe noul imobiliarium.ro.
Prin intermediul platformei, vizitatorii beneficiază de anunțuri imobiliare verificate individual de o echipă dedicată. Toate listările conțin informații complete (preț, suprafață, calculator bancar, poziționarea exactă, etc.) și au la dispoziție atât un modul de contactare al agentului de vânzări cu informațiile specifice cât și unul de mesaje astfel încât cei interesați să ia legătura cu persoana responsabilă de imobil.
Principalele avantaje ale târgului Imobiliarium Online:
1. Simplitatea de navigare – platforma oferă cel mai simplu mod de a găsi locuința perfectă. Modulul de căutare integrat conține criteriile principale în alegerea viitoarei achiziții: zonă, tip de locuință și praguri de preț. Vizitatorii se pot bucura și de un mod eficient de afișare și comparare a ofertelor disponibile astfel încât prospectarea viitoarei locuințe să fie cât mai facilă, bineînțeles totul din confortul casei.
2. Informații complete – pentru listarea locuințelor disponibile, dezvoltatorii oferă informații complete despre imobil, tipul de construcție sau compartimentare. Astfel, anunțurile evazive sau care furnizează informații incomplete despre locuințe nu sunt aprobate pentru publicare de echipa menționată anterior. Ceea ce recomandă Imobiliarium în acest moment este experiența acumulată în cele opt ediții ale evenimentului, precum și parteneriatele încheiate cu peste 200 de ansambluri rezidențiale
3. Randare 3D – vizitatorii Imobiliarium Online vor putea explora randări 3D ale locuințelor online precum și imagini 360° cu interiorul imobilelor sau împrejurimile ansamblului rezidențial disponibile direct în listări. Modelarea 3D se face întocmai după schițele furnizate de dezvoltatori, astfel încât rezultatul final să fie proiecția imobilului din realitate.
4. Calculator bancar – fiecare listare beneficiază de un calculator în care vizitatorii pot simula, în funcție de bugetul disponibil, valoarea ratelor bancare pentru achiziția finală.
“Imobiliarium Online reprezintă modalitatea organizatorilor de a veni în ajutorul pieței imobiliare. Păstrăm principiile care ne-au consacrat în evenimentele offline și le transpunem online in aceasta perioadă.
Dorim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here