IMMOFINANZ si SPEEDWELL semneaza contracte de vanzare pentru doua terenuri din portofoliul Adama

0
980

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania, a progresat cu vanzarea portofoliului de terenuri ale companiei rezidentiale Adama. Cele doua proprietati situate in zona de Nord a Bucurestiului au o suprafata totala de peste 50.000 mp si au fost vandute catre Speedweel Real Estate Development.

 

“Suntem incantati ca am finalizat o noua etapa in strategia noastra de a vinde proprietati care nu se identifica cu portofoliului nostru office si de retail. Vom continua procesul de vanzare pentru portofoliul extins de terenuri premium detinut de Adama, terenuri care sunt potrivite în special dezvoltarilor rezidentiale.”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations pentru IMMOFINANZ Romania.

Speedwell a cumparat cele doua terenurile situate pe strada Jandarmeriei. Compania este un dezvoltator imobiliar cu servicii complete, cu focus pe Europa de Est si in special Romania. Cele doua proprietati fac parte din ansamblul Jandarmeriei Residence si din complexul Jandarmeriei Office. Prima proprietate are o suprafata de aproximativ 25.268 mp, iar cel de-al doilea teren este in jur de 25,721 mp. Partile au cazut de acord sa nu dezvaluie alte detalii despre tranzactii.

“Terenurile de pe strada Jandarmeriei reprezinta veriga lipsa in completarea portofoliului rezidential Speedwell pe segmentul premium de piata. Dimensiunea proiectului va permite cresterea calitatii convieturii in centrul orasului. Terenurile in sine vor fi deservite de facilitati precum centre de retail, de relaxare si zone office in vecinatatea directa. Una dintre aceste zone office este reprezentata de noul proiect de birouri Speedwell situat pe DN1.”, a declarant Didier Balcaen, General Manager Speedwell.

Alte terenuri situate in Bucuresti sunt in proces de vanzare si vor fi vandute in perioada urmatoare.

 

 

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro -, ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

***

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here