IMMOFINANZ Group isi consolideaza parteneriatele de inchiriere

0
737

IMMOFINANZ Group, cel mai mare proprietar de birouri din Bucuresti, continua trendul dinamic, anuntat la inceputul anului prin noile contracte de inchiriere pentru Iride Business Park. Compania a semnat noi acorduri de inchiriere pentru peste 3.600 metri patrati si prelungiri ale contractelor pentru mai mult de 7.000 metri patrati, in cladiri de clasa A, ceea ce a condus la consolidarea activitatii pe segmentul cladirilor de birouri.

Având chiriasi precum Q’s Inn Take Away si PostMaster, operatorul privat austriac de servicii postale, noile contracte de inchiriere pentru North Center totalizeaza mai mult de 1.300 de metri patrati, in timp ce durata acestora variaza intre cinci si zece ani. In plus, CBN International Europe, companie globala de dezvoltare software si partener de termen lung, a prelungit acordul curent de inchiriere.

Grupul Media Camina, companie de radio difuziune ce detine Radio ZU si Radio Romantic, se stabileste in Victoria Park, ocupând aproximativ 950 de metri patrati, iar Syngenta Agro, companie elvetiana care activeaza in domeniul protectiei plantelor si semintelor, isi consolideaza premisele, extinzând durata contractului si suprafata inchiriata, care a ajuns in prezent la 1.300 metri patrati.

Alti parteneri pe termen lung ai IMMOFINANZ Group, precum HEINEKEN si Servier Pharma, au prelungit contractele in S-Park sau au inchiriat noi spatii comerciale, cum este cazul companiilor Sensiblu si Mondo di Pasta. In plus, noi chiriasi se alatura acestora: Stratum Energy, companie care activeaza in industria de petrol si gaze si Max Relax, distribuitor de servicii corporative de wellness.

„Facem pasi siguri pentru o crestere continua a ratei de ocupare; suntem privilegiati sa lucram cu asemenea parteneri si ne urmam activ filosofia de a oferi mai mult decât spatii de birouri, mai exact de a oferi servicii cu plus de valoare care cresc calitatea parteneriatelor noastre si sustin business-ul clientilor nostri”, spune Sorin Visoianu, Country Manager Office & Logistics pentru Romania si Bulgaria al IMMOFINANZ Group.

IMMOFINANZ Group este cel mai mare proprietar de cladiri de birouri din Bucuresti, cu opt astfel de proprietati si un total de 187.405 metri patrati de spatii inchiriabile si o valoare de piata de aproximativ 348,5 milioane de euro, date inregistrate la 31 ianuarie 2015. Prin gestionarea optima a proprietatilor, echipa IMMOFINANZ se asigura ca toate acestea sunt imbunatatite continuu si sunt aduse la cele mai noi standarde tehnice, pentru a oferi spatii de foarte buna calitate chiriasilor sai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here