IMM urile isi pot eficientiza activitatea cu solutii software si web la IMM FORUM 2014

0
1108

Intre 13-15 martie 2014, zeci de firme romanesti de solutii software si web pentru afaceri se vor promova la IMM Forum – Solutii pentru IMM-uri, in urma parteneriatului ARIES (Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software) cu ROMEXPO.

Evenimentul va avea loc la Centrul Expozitional Romexpo, in sala de conferinte Titulescu. Vizitatorii pot participa la conferinte pe tema solutiilor informatice sustinute de firme care fac parte din ARIES.

Acestea se vor desfasura pe data de 13 martie 2014 intre orele 14:40 – 16:00 conform urmatorului program:

„Organizatia ta este pregatita pentru businessul de maine?” – Constantin Arsene (Prodinf Software);
„Solutii Open Source pentru un business eficient” – Dan Damian (Codespring);
“Tehnologie pentru afaceri – Software pentru gestionarea resurselor intreprinderii” – Mihai Catan (Sistec);
„Antreprenoriat 3.0 – Cum ajungi break-even in 12 luni” – Contentspeed.
De asemenea, pe data de 15 martie 2014, firmele membre ARIES vor sustine o alta serie de conferinte pentru IMM-uri, abordand urmatoarele teme:
“Solutii de control al riscului si reducere a costurilor pentru IMM-uri” – Roxana Nica, Starbyte;
„Cum preiei controlul unei afaceri de comert si distributie” – Mircea Cioata, Transart;
„Platforme pentru managementul resurselor umane” – Apt Group;
„Unified and M2M communications” – George Suciu, Beia Consult International.
Programul complet al conferintei se gaseste la http://www.imm-expo.ro/manifestari-conexe

Targul ofera participantilor o platforma de comunicare intre cei care reprezinta sectorul IMM si firmele care ofera servicii pentru IMM-uri. Fiind cel mai complex eveniment B2B (business-to-business) din Romania adresat intreprinderilor Mici si Mijlocii, participantii vor avea oportunitatea de a atrage clienti si parteneri din toate sectoarele de activitate. in cele 3 zile de targ, vor fi organizate conferinte, workshopuri cu experti din domeniu si seminarii ce au ca tema atragerea fondurilor europene. Produsele si serviciile oferite de membrii ARIES pornesc de la aplicatii pentru comert, turism, finante si comert electronic, sisteme de control industrial pana la solutii optime pentru securizarea datelor si Web Design.
Pentru mai multe detalii accesati site-ul evenimentului: www.imm-expo.ro

ARIES este cea mai mare si influenta organizatie creata pentru industria IT&C din Romania, cu 4 filiale zonale: la Timisoara, Brasov, Cluj si Craiova si peste 250 de firme membre in toata tara. Considerata cea mai mare asociatie de acest gen din sud-estul Europei, cu o istorie activa de peste 20 de ani, ARIES organizeaza sau este partener anual la zeci de evenimente de promovare a produselor si serviciilor firmelor membre in Romania si pe pietele externe de pe toate continentele. Detalii pe www.aries.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here