Iliescu: Ponta se profileaza premier, dar n-are experienta lui Nastase, care ar fi cel mai bun la toate

0
787
psd

psdPresedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, marti, la Iasi, ca Victor Ponta se profileaza ca premier, insa acesta nu are experienta lui Adrian Nastase, care „ar fi omul cel mai bun la toate”.Ion Iliescu a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi,

ca Victor Ponta se profileaza ca premier, „avand dinamism si spontaneitate, dar si anumite goluri, pentru ca tineretea inseamna multe”.

„Sigur ca se profileaza varianta cu Ponta premier. Fiecare generatie isi aduce contributia proprie la un moment dat, iar Ponta are dinamism si spontaneitate. Tineretea inseamna multe, inclusiv anumite goluri. Toti am trecut in viata prin asta”, a spus Ion Iliescu.

El a adaugat ca Ponta nu are experienta lui Adrian Nastase, care „a acumulat o experienta pe care nu oricine o are”.

„Ponta are timp sa acumuleze. Nastase ar fi omul cel mai bun la toate. Numai ca nu prea mai vrea sa-si asume o astfel de responsabilitate (cea de premier – n.r.)”, a afirmat Ion Iliescu.

Totodata, presedintele de onoare al PSD a afirmat ca, desi are 81 de ani, isi va sprijini colegii de partid in viitoarea campanie electorala.

intrebat daca nu era mai oportun ca PSD, PNL si PC sa mearga separat la alegerile locale, Ion Iliescu a raspuns: „Ar fi fost mai simplu ca fiecare sa mearga singur, apoi sa faca o alianta. Dar a fost o conjunctura, in batalia cu adversarul comun, Traian Basescu”.

Ion Iliescu si-a lansat, marti, la Iasi volumul „Fragmente de viata si istorie traita”, la eveniment fiind prezente cateva zeci de persoane, majoritatea membri PSD. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here