Igas: Nu se modifica gradul de alerta terorista in Romania

0
540
intrare-minister

intrare-ministerMinistrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat, luni, inainte de sedinta BPN al PDL, raspunzand unei intrebari, ca autoritatile trebuie sa fie pregatite in orice moment, mentionand insa ca nu se modifica gradul de alerta terorista in Romania.

intrebat daca se vor lua masuri impotriva unor posibile atacuri teroriste, Igas a raspuns:

„Noi trebuie sa fim pregatiti in fiecare moment si la atacuri teroriste, daca discutam de atacuri teroriste, dar cred ca nu trebuie sa impacientam pe nimeni si sa fim vigilenti e nevoie, dar nu cred ca e cazul”.

El a aratat ca nu va fi modificat gradul de alerta.

Ministrul a facut aceste precizari inainte de sedinta BPN al PDL, la care participa.

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat, intr-o interventie transmisa in direct de televiziunile americane, ca a autorizat o operatiune impotriva liderului al-Qaida, in cursul careia nu au fost inregistrate victime in randurile fortelor americane.

„Astazi, pot anunta poporul american si intreaga lume ca Statele Unite au efectuat o operatiune in urma careia a fost ucis Osama ben Laden, liderul al-Qaida”, a afirmat Obama.

Departamentul american pentru Securitate Interna nu a ridicat pentru moment nivelul de alerta terorista dupa moartea lui Osama ben Laden, a declarat luni un oficial din cadrul departamentului, citat de CNN. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here