Iaht pe patru roti: Mercedes-Benz prezinta autovehiculul comercial usor de lux Viano Vision Pearl

0
633

Spatiu generos si design interior exclusivist. Concept auto superior cu tematica maritima, moderna. Aspect unic: design revizuit al partii frontale si un finis special de vopsea
Stuttgart – Prin conceptul Viano Vision Pearl, ce va fi prezentat in cadrul editiei 2011 a Salonului Auto International Motor Show (IAA) din septembrie, Mercedes-Benz demonstreaza

posibilitatile din sectorul autovehiculelor comerciale usoare. Interiorul imbracat complet in piele alb/gri, podeaua din lemn, tapiteria aluminiu mat, geamurile in nuante cromate si sistemul audio Bang & Olufsen de inalta calitate „BeoSound Viano” fac orice calatorie cu Viano Vision Pearl o experienta memorabila pentru pana la sase pasageri.

Conceptul de design este inspirat din aspectul iahturilor sportive moderne, tema calatoriei fiind o adevarata experienta. Conectivitatea W-LAN raspunde nevoilor persoanelor active si moderne care se afla in miscare. Pentru designul exterior, Mercedes-Benz a folosit in premiera in sectorul autovehiculelor comerciale usoare finisul de vopsea in nuanta de „gri perlat mango”, un gri mat in nuanta stancilor. Partea frontala stilizata cu lampile LED de zi ofera modelului un aspect mai dinamic si sportiv.

Calea este mai importanta decat destinatia: experienta de sofat intalneste cele mai ridicate standard

Mobilitatea este actualmente orientata mai multa catre crearea de experiente unice. Majoritatea oamenilor nu mai calatoreste doar pentru relaxare. Tururile cu masina sau cu motocicleta, croazierele sau excursiile montane – calatoria in sine devine o parte din experienta de vacanta. Mercedes-Benz demonstreaza acest lucru prin Viano Vision Pearl.

„Dorim sa aratam posibilitatile pe care noul Viano le ofera. Viano Vision Pearl nu este doar un autovehicul comercial usor practic, ci si un spatiu stilat de locuit.” Declara Volker Mornhinweg, seful Mercedes-Benz Vans. „Am creat un autovehicul care combina spatiul generos cu un design impresionant. Persoanele care pretiuesc calatoriile lipsite de stres si relaxante vor descoperi ca Viano Vision Pearl este companionul ideal. Datorita designului interior si functiilor tehnice, Viano Vision Pearl reprezinta in randul autovehiculelor comerciale usoare ceea ce reprezinta Clasa S in segmentul autoturismelor.”

Spatiu generos si design interior exclusivist

Interiorul nu este atat de mult un spatiu functional pentru transportul de calatori, ci mai degraba un spatiu de locuit.

Numele Vision Pearl subliniaza atat conceptul de design, cat si repozitionarea modelului Viano: in viitor, Viano reprezinta companionul ideal de calatorie, iar in aceasta versiune ilustreaza tematica maritima moderna.

Experinta audio impresionanta cu sistemul de ultima ora Bang & Olufsen „BeoSound Viano”

Viano Vision Pearl este prevazut cu sistemul de sunet Bang & Olufsen. Mercedes-Benz lucreaza impreuna cu acest renumit producator de sisteme audio din 2009, iar sistemul audio de ultima generatie este integrat in scaunul pasagerului, asemanator Clasei S.

Datorita puterii foarte mari de 1320 de wati (Clasa S are 1200 de wati) si difuzoarelor integrate special create, pasagerii au parte de o experienta audio deosebita.

Viano Vision Pearl este discret: pentru ca difuzoarele sunt localizate in scaune, sunetul emis in exterior este redus.

Gabriel Craciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here