Huawei integrează Strava pe dispozitivele din gama Wearables

0
772

 

București, 05 octombrie 2022 – Huawei Consumer Business Group anunță posibilitatea de integrare a datelor din aplicația HUAWEI Health în Strava. Orice deținător al unui dispozitiv HUAWEI din gama Wearables își poate exporta acum datele într-un cont Strava și poate profita de numeroasele activități de monitorizare ale aplicației, dar și de beneficiile comunității.

 

Datele precise de performanță personală multisport înregistrate prin HUAWEI Health, precum și traseul detaliat, pot fi transferate fără probleme în contul de utilizator Strava. În plus, multe dintre atributele comune ale dispozitivelor HUAWEI din gama Wearables sunt acum disponibile pentru utilizatorii Strava, printre acestea numărându-se durata lungă de viață a bateriei, datele precise de urmărire a performanței datorită tehnologiei de vârf TruSeen™ și tehnologia GNSS multi-sistem cu bandă dublă.

 

„HUAWEI Health este în continuare platforma preferată de utilizatorii noștri de dispozitive Wearables, deoarece prin intermediul ei își urmăresc în întregime activitatea de sănătate și fitness. Cu toate acestea, recunoaștem popularitatea Strava și, în special, comunitatea și capabilitățile sale de partajare. Suntem nerăbdători să le oferim utilizatorilor noștri flexibilitatea de a alege și să le prezentăm utilizatorilor de Strava numeroasele beneficii ale tehnologiei dispozitivelor HUAWEI Wearables. Suntem încântați să facem încă un pas înainte în construirea unei comunități puternice de sănătate și fitness la nivel global.” a declarat Andy Fang, Country Manager la Huawei Consumer Business Group.

 

Sincronizarea HUAWEI Health cu Strava nu putea fi mai simplă: este nevoie de conectarea la aplicația HUAWEI Health, selectarea opțiunii „eu”, urmând să se bifeze și opțiunea „Gestionarea confidențialității”, apoi „Partajare date și autorizare”, selectați ”Strava”, apoi „Conectare cu Strava” și veți fi direcționat către website-ul Strava, unde va trebui să introduceți detaliile contului Strava și să vă conectați; permiteți aplicației HUAWEI Health să se conecteze la contul Strava, apăsând pe „Autorizează” și gata.

Această funcționalitate este disponibilă în toată Europa, inclusiv în România, și este compatibilă cu toate dispozitivele HUAWEI Wearables, inclusiv cu cele mai recente produse vârf de gamă, HUAWEI WATCH GT 3 Pro, HUAWEI GT Runner și HUAWEI WATCH D.

 

Mai multe informații, dar și gama completă de dispozitive HUAWEI Wearables, pot fi consultate chiar pe Huawei Store.

 

Despre HUAWEI Health

Aplicația HUAWEI Health înregistrează activitatea utilizatorilor în peste 100 de sporturi diferite, de la nivel începător până la nivel avansat. Indiferent dacă este vorba de începători în materie de fitness sau de utilizatori care doresc să își monitorizeze starea de sănătate sau să își gestioneze cu ușurință dispozitivele Wearables inteligente, aplicația HUAWEI Health este soluția. Este un partener ideal pentru sănătate și fitness. Utilizatorii pot păstra datele private sau le pot partaja, doar în scopuri de monitorizare. Cea mai recentă tehnologie de sănătate și fitness este simplă, sigură și ușor de utilizat. Pentru cei care caută o platformă și mai cuprinzătoare, este disponibilă și aplicația HUAWEI Health+, pe bază de abonament.

 

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind o treime din populația lumii. Compania deţine 14 centre R&D în ţări precum Germania, Suedia, India şi China. Huawei Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive din gama wearable și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.huawei.com/en

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

Youtube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here