Huawei continuă campania Back To School cu noi reduceri la cele mai recente tablete

0
829

 

Cea de-a cincea săptămână a campaniei se concentrează pe segmentul de tablete

 

București, 19 septembrie 2022 – Școala continuă și reducerile campaniei Back To School de la Huawei la fel. Noi oferte avantajoase, beneficii și reduceri sunt disponibile în a cincea săptămână de campanie pentru utilizatorii care vor cele mai performante gadgeturi. Aceștia pot cumpăra în continuare produse din categoriile wearables, smartphone și laptop, însă vedetele acestei săptămâni vor fi tabletele. Noile oferte sunt prezente în magazinul online HUAWEI Store.

 

Huawei vine în întâmpinarea utilizatorilor care își doresc dispozitive pentru sporirea eficienței și creativității, oferind prin campania Back To School reduceri semnificative la categoria tablete. Fie că este vorba despre un dispozitiv performant ce crește productivitatea la locul de muncă, fie că este vorba despre unul ultra-portabil, cu care ședințele pot fi desfășurate de oriunde, utilizatorii se pot bucura în această săptămână de reduceri care le aduc mai aproape tabletele preferate. Acestea vin cu reduceri de până la 50% și cu variante chiar și pentru timpul liber, când cititul în parc sau crearea unei ilustrații creative aduc relaxarea după o zi de muncă. Ofertele speciale și beneficiile vor rămâne disponibile până la finalul campaniei, pe 22 septembrie, astfel încât utilizatorii să poată achiziționa dispozitivul potrivit.

 

Astfel, HUAWEI MatePad 11, un înlocuitor versatil pentru laptopul clasic, vine la prețul de 1799, redusă de la 1999 lei, alături de un pachet special cu husă magnetică și căști USB-C. Pentru utilizatorii cărora le place să citească sau au nevoie de un dispozitiv pe care să ia ușor notițe, HUAWEI MatePad Paper, tableta E-Ink, vine la prețul de 2399 lei alături de același pachet cu husă magnetică și M-Pencil. În plus, aceasta vine și cu un extra cupon de reducere de 200 lei, disponibil pe pagina produsului.

 

Reducerile continuă și pentru utilizatorii care își doresc un laptop clasic, aceștia putând achiziționa HUAWEI MateBook D 15, Windows 10 Home, Intel Core i3, generația 10, 8GB+256GB la 1999 lei și HUAWEI MateBook D 15, Windows 11 Home, Intel Core i3, generația 11, 8GB+256GB la 2299 lei. Ambele laptopuri beneficiază de o reducere considerabilă, de 900 lei. Cu reduceri și mai mari vin însă HUAWEI MateBook D 14, Windows 10 Home, Intel Core i5, generația 10, 8GB+512GB și HUAWEI MateBook D 14, Windows 11 Home, Intel Core i5, generația 11, 8GB+512GB, primul dintre acestea având prețul de 2399 lei, iar cel de-al doilea 2699 lei. În plus, toate cele patru laptopuri beneficiază de un pachet promoțional și vin însoțite de o pereche de căști Classic Earphones, iar la achiziția oricărui laptop utilizatorii pot cumpăra monitorul HUAWEI MateView GT 27 cu 799 lei în plus.

 

Surprize și beneficii avantajoase pentru utilizatori

Reducerile semnificative la produse sunt însoțite de numeroase beneficii pe parcursul campaniei Back To School. Cumpărăturile din magazinul online vin la pachet cu cinci beneficii majore, după cum urmează:

 

  • Utilizatorii pot învârti zilnic Caruselul Cupoanelor, de câte două ori pe zi, astfel având șanse duble de a câștiga voucherele și ofertele speciale prezente în HUAWEI Store. Singura condiție de participare este ca aceștia să dețină sau să își creeze un ID HUAWEI. Voucherele câștigate vor fi afișate ulterior pe pagina produsului și pot fi cumulate cu reducerea existentă.
  • Livrarea este gratuită, cu opțiunea de plată ramburs, pe tot parcursul campaniei.
  • Utilizatorii pot opta pentru plata în 12 rate, fără dobândă.
  • Punctele de loialitate My HUAWEI Points se dublează. Pentru orice leu cheltuit, utilizatorii primesc 2 puncte de loialitate, care pot fi transformate în discount la viitoarele cumpărături.
  • Utilizatorii se pot bucura la achiziționarea anumitor smartwatch-uri, laptopuri și smartphone-uri Huawei de pachete speciale.

 

Aceasta este ultima săptămână a campaniei Back To School, iar Huawei încurajează utilizatorii să profite de reducerile și ofertele avantajoase pentru a achiziționa dispozitivele preferate. Produsele alese pentru această campanie sunt cele care de-a lungul timpului s-au dovedit a fi în topul preferințelor printre pasionații de gadgeturi și tehnologie.

 

Campania Back To School se desfășoară până în data de 22 septembrie, în limita stocului disponibil. Fiecare săptămână a adus până acum noi oferte și reduceri la mai multe categorii de produse, oferte care își vor menține valabilitatea pentru fiecare categorie până la finalul campaniei.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here