HTC VIVE PRO FULL KIT Poate fi achiziționat Acum împreună cu HALF-LIFE: ALYX

0
1352

 

Pentru o perioadă determinată de timp, pe teritoriul Europei, clienții VIVE care achiziționează HTC Vive Pro Full Kit vor primi la achiziție și un cod care va debloca jocul Half-Life: Alyx

 

București, România11 Mai 2020 – În perioada 11 – 25 mai a acestui an, Vive Pro Full Kit va fi asociat cu un cod promoțional care va debloca mult apreciatul joc VR, Half-Life: Alyx*. În plus, la valoarea însemnată a acestui pachet se adaugă și 2 luni gratuite de utilizare a serviciului Viveport INFINITY, pe care clienții le vor primi la achiziție și care oferă utilizatorilor acces nelimitat la conținutul din platforma Viveport.

Fanii realității virtuale optează adesea pentru Vive Pro, acesta oferind o experiență VR premium adecvată gaming-ului. Caracterizat printr-un tracking precis, la scară într-o încăpere, rezoluție înaltă și cromatică fidelă a ecranului, design optimizat din punct de vedere  ergonomic și posibilitatea de a fi folosit wireless, Vive Pro Full Kit este o opțiune potrivită pentru cei în căutarea unui headset de nivel profesional. Vive Pro Full Kit include headset-ul Vive Pro, link box, cablu DisplayPort™, cablu USB 3.0, încărcătoare, două controllere și două stații de bază 2.0.

„Vive Pro și-a propus întotdeauna să furnizeze display și imagini de cea mai bună calitate. Noi, la Vive, oferim în mod constant, prin produsele noastre, cele mai captivante experiențe VR, deoarece ascultăm părerile clienților noștri și îmbunătățim și inovăm permanent. Asocierea jocului Half-Life: Alyx cu Vive Pro Full Kit reprezintă întâlnirea a două experiențe VR de excepție într-un singur pachet”, a afirmat Graham Wheeler, HTC Vive General Manager, Europe.

Vive Pro Full Kit este disponibil pentru achiziție online de la HTC pe vive.com, precum și de la retailerii autorizați în România: Emag, PC Garage, Altex și F64. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați: https://www.vive.com/eu/product/vive-pro-full-kit/

 

* Codul promoțional nu este disponibil în toate regiunile. Cod digital inclus în cutie. Ofertă valabilă pe perioadă determinată.

 

Despre HTC VIVE

 

HTC VIVE(R) este principala platformă și un ecosistem de realitate virtuală (VR) care creează experiențe VR reale pentru companii și consumatori. Ecosistemul VIVE este construit în jurul unui hardware, software și conținut premium. VIVE include hardware-ul XR de înaltă calitate; Platforma și magazinul de aplicații VIVEPORT; Soluțiile VIVE Enterprise pentru sectorul enterprise; VIVE X, un accelerator de business de 100 milioane de dolari; VIVE STUDIOS, un studio de divertisment, jocuri și conținut enterprise; și VIVE ARTS pentru inițiative culturale. Pentru mai multe informații despre VIVE vizitați www.vive.com.

 

 

HTC, VIVE și logo-urile acestora sunt mărci comerciale ale HTC Corporation. Toate celelalte denumiri de companii și produse menţionate sunt mărci comerciale ale posesorilor lor de drept.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here