Hotel of Ice Balea Lac- Baroque in Ice

0
1009

Proiectul de Marketing Turistic „Hotel of Ice Balea Lac”, in cadrul caruia se costruieste singurul hotel de gheata din partea de sud- est a Europei, capata contur. in acelasi timp cu startul lucrarilor de edificare a ineditului obiectiv, responsabilii societatii ce se ocupa de acest proiect pun la punct ultimele detalii de strategie si conceptie pentru sezonul 2013- 2014.

Asa cum s-a intamplat la celelalte editii si de aceasta data Proiectul „Hotel of Ice Balea Lac” are o tema proprie, in jurul acesteia urmand a se cladi intregul proiect.

Pentru a se incadra cat mai bine intr-o tendinta la moda a acestor ani, Hotel of Ice din acest sezon va asteapta la Balea Lac, in inima Masivului Fagaras, cu tema „Baroque in Ice”.

intreaga constructie a viitorului hotel va respecta tema promovata pentru aceasta editie, astfel ca, atat in ceea ce priveste exteriorul cat si in interior, vor putea fi regasite cateva din elementele arhitectonice prin care s-a evidentiat stilul baroc in Europa.

Cele 12 camere ale Hotelului de Gheata de la Balea Lac vor purta numele unor importante personalitati politice, culturale sau din domeniul artei perioadei baroce, ori numele unui obiectiv emblematic pentru acest curent, iar decorului ce va fi realizat in fiecare incapere i se va adauga elemente simbol, astfel incat acestea sa aiba propria personalitate.

Printre personalitatile ce vor da numele camerelor „palatului de clestar” de la Balea Lac se afla Samuel Von Brukenthal, Ludovic al XIV-lea (Regele Soare), Maria Antoaneta, Maria Teresa, Antonio Vivaldi, Bach, Rembrandt, Voltaire, Moliere dar va exista si o camera cu numele celebrului palat Schonbrunn din Viena.

si cele trei camere ale „satelitului” Hotel of Ice, complexul de igluuri, vor avea nume si decoratiuni inspirate din baroc, vizitatorii si turistii ce vor opta pentru cazare aici urmand a-si aminti, intr-un mod deosebit, de cei trei celebri muschetari: D’Artagnan, Athos si Porthos.

Daca nu vor interveni probleme deosebite, Hotel of Ice Balea Lac va fi deschis pentru vizitare in ziua de Craciun.  Pe langa hotel si complexul de iguuri, la Balea Lac va fi construita si o noua biserica de gheata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here