Hossu: Vintu voia sa adune liderii sindicali in ceva gen CA Realitatea si sa puna mana pe patrimoniu

0
645
bogdan-hossu

bogdan-hossuPresedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat vineri pentru MEDIAFAX ca Sorin Ovidiu Vintu a vrut sa adune liderii confederatiilor sindicale intr-o structura asemanatoare Consiliului de Administratie al Realitatii TV si ca „incearca si acum sa puna mana pe patrimoniul sindical”.

De asemenea, a spus Hossu, Vintu a incercat, in mai multe randuri, sa obtina patrimoniul sindicatelor.

„Vintu a vrut sa-si faca protectie sociala prin crearea Consiliului de Administratie cu liderii confederatiilor sindicale, astfel ca nimeni sa nu se mai lege de miscarea sindicala”, a spus Hossu.

Potrivit lui Hossu, Vintu a vrut ca Realitatea TV sa fie o institutie a confederatiilor sindicale.

Liderul Cartel Alfa a mai amintit de o incercare a lui Sorin Ovidiu Vintu din 2006 de a-i reuni intr-o structura asociativa pe liderii confederatiilor sindicale, carora le-a propus functii si salarii foarte mari, pentru a obtine patrimoniul sindical.

„Vintu incearca si acum sa puna mana pe patrimoniul sindical, pentru ca este atractiv, este vorba de 500 milioane de euro”, a spus Hossu.

Sorin Ovidiu Vintu a fost arestat in noaptea de joi spre vineri de catre Tribunalul Bucuresti pentru favorizarea presedintelelui Gelsor, Nicolae Popa, condamnat in lipsa la 15 ani de inchisoare pentru pagubirea a 300.000 de investitori FNI.

Popa a fost capturat de Interpol la Jakarta, autoritatile indoneziene admitand cererea de extradare a fugarului, astfel ca acesta urmeaza sa fie repatriat. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here