HORNBACH: Patru noi stiluri de amenajare a locuinţei în această toamnă

0
2150
  • Scandinavian Touch, Modern Rustic, House of Elegance şi Magic Moments – 4 noi stiluri de amenajare create de Hornbach

 

Bucureşti, 15 septembrie 2016              Un cămin confortabil este visul oricui îşi amenajează sau renovează locuinţa. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, propune noi stiluri de amenajare a casei astfel încât oricine să găsească inspiraţia de care are nevoie.

 

„O idee completă pentru amenajarea spațiilor de locuit – de la pereți și pardoseli, până la decorațiuni – acesta este obiectivul nostru în fiecare sezon. Tocmai din acest motiv, lansăm în această toamnă noi stiluri de amenajare din care românii se pot inspira pentru a crea confortul dorit în propria locuinţă”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

 

Scandinavian Touch – Un mod de viaţă

 

Inspiraţia scandinavă, de o simplitate exemplară, stă la baza stilului Scandinavian Touch prezentat de Hornbach, aducând un şarm stilistic cu totul deosebit. Designul nu este unul pretenţios, fiind dictat de funcţionalitatea şi relaxarea specifice ţărilor nordice. În acest stil, amenajarea este inspirată de bucuria față de lucrurile simple şi de natură.

Atenția este concentrată asupra nuanțelor pastelate deschise, atât pentru amenajarea integrală, cât şi pentru decoraţiuni şi alte accesorii. Pentru pereţi este recomandată culoarea albastră, aceasta fiind completată cu nuanțe de gri deschis, crème-rosé și alb-unt. Când vine vorba de mobilier sau alte decoraţiuni, Hornbach propune elemenetele din lemn de culoare deschisă.

Modern Rustic – Căldura casei tale

Natural și durabil – acestea sunt elementele care caracterizează stilul Modern Rustic. Cu accent pe nuanțe calde şi mult lemn pentru amenajarea spațiilor, şi în această idee de decorare toată atenția este concentrată asupra confortului.

Pentru decorațiuni sunt utilizate materiale în culori naturale, chiar și lucrate manual. Deschiderea spațiului de locuit către natură constituie, de asemenea, o parte esenţială a acestei tendințe. Modern Rustic  poate crea un ambient ce va aduce clipe minunate petrecute alături de familie, într-un loc în care fiecare se simte bine.

House of Elegance – Oferită de natură

În acest stil de amenajare a locuinței, prezentul se întâlnește cu trecutul: elementele moderne se bazează de fiecare dată pe un design ce amintește de trecut. Suprafețele de calitate superioară din malachit și agat sunt combinate cu accesorii din cupru și de culoare aurie. În acelaşi timp, materiale catifelate și mătăsoase, cu modele fine, asigură efecte misterioase.

Această armonie defineşte valoarea întregii amenajări. În încăperile decorate conform stilului House of Elegance este asigurată o atmosferă caldă pentru primirea oaspeților şi pentru clipe preţioase petrecute împreună.

Magic Moments – Armonii în nuanţe de roşu

Viața trăită cu intensitate mare într-o ambianță elegantă se află în centrul atenției când vine vorba de stilul Magic Moments care oferă cadrul perfect pentru clipe relaxante.

Nuanțele bogate de roșu specifice toamnei marchează selecția de culoare și conferă senzația de stabilitate. Nu doar culorile, ci și alte obiecte de amenajare aduc note teatrale, iar căldura pe care o emană acestea transformă ambientul într-un loc în care oricine s-ar simţi confortabil.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se pot regăsi şi în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 30 august 2016.

 

# # #

Despre Hornbach România

 

HORNBACH  este o companie multinaţională, de familie, care a înregistrat în exercițiul  financiar  2015/2016 (data bilanțului: 29 februarie) o cifră de afaceri (netă)  de  peste 3,755 miliarde de Euro, în creștere cu peste 5% comparativ cu perioada anterioară.

 

Fondată   în  anul  1877,  HORNBACH  este  singura  companie  din  domeniul construcțiilor  și  grădinăritului  care  se poate mândri cu o istorie de 5 generații.  În  acest  moment,  concernul  deține  154 de magazine mixte de materiale  de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria,  Olanda,  Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), dintre care 6 în România (Bucureşti  Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

 

Conceptul  comercial  și  gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea  proiectelor  clienților.  HORNBACH garantează acestora prețuri mereu  mici,  fiind  lider  de  piață  pe acest segment. În plus, calitatea excelentă  a  consultanţei  şi  a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

 

Prin  pionierat,  ca  de  exemplu  deschiderea  primului  magazin  mixt  de materiale  de  construcție  și  articole  de  grădinărit (1968), a primului megastore  (1980)  și  a  primului  magazin  de materiale de construcții cu conceptul  drive-in  (2003),  HORNBACH  își  dovedește  în permanență forța inovatoare.  De  decenii,  HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest    moment   având  peste   17.000  de  angajați  care  contribuie  la succesul companiei.

 

house-of-elegancemagic-moments modern-rustic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here