Evenimentul anului pentru industria de packaging are loc la Bucuresti PACK EXPO – 27 – 30 septembrie 2016, ROMEXPO

0
1593

Astazi, industria ambalajelor este o afacere de 600 miliarde de euro si se estimeaza sa ajunga la 1 trilion in 2020 extinderea fiind determinata de: cresterea populatiei si cererea pentru produse alimentare sigure si apa curata.

In acest context, cei mai importanti operatori din domeniu se reunesc timp de patru zile la ROMEXPO in cadrul PACK EXPO 2016expozitie pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare, eveniment ce aduce in acelasi loc tehnologii, materii prime si consumabile pentru industria de ambalaje, solutii de ambalare, etichetare si codificare, manipulare si depozitare pentru toate industriile complementare.

 

150 de expozanti, 100 de echipamente in functiune, un eveniment pe 10.100 mp
PACK EXPO se bucura de un procent de 18% prezenta internationala, 25 de companii din 11 tari (Austria, Bulgaria, Franta, Italia, Liban, Polonia, Republica Ceha, Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Turcia) intrand in contact in premiera cu piata romaneasca prin prezenta la targ.

Spectacolul tehnologic oferit de cele peste 100 de echipamente ce vor fi in functiune pe toata durata targului va fi completat si de cei 65 de producatori de top de ambalaje si etichete, care-si vor expune noi produse de pe piata in cadrul evenimentului.

 

Primul concurs de ambalaje si etichete din Romania

Pentru PACK EXPO a fost creat in premiera concursul Romanian Packaging Awards. Producatori romani se pot inscrie la cele 6 categorii de concurs, castigatorii urmand a fi anuntati pe 27 septembrie pentru: Ambalajul de carton al anului, Ambalajul de carton ondulat al anului, Ambalajul din plastic flexibil al anului, Ambalajul din plastic rigid al anului, Eticheta anului, Ambalajul inovativ al anului.

Reducem risipa alimentara. Pretuim hrana!

Fiecare roman arunca zeci de kilograme de alimente annual, cea mai mare risipa de hrana fiind in perioada Sarbatorilor. Luand in calcul si tendintele la nivel mondial, PACK EXPO include Conferinta Reducem risipa alimentara. Pretuim hrana!

Evenimentul se desfasoara pe 27 septembrie, incepand cu ora 10:00, in Sala Cupola din cadrul Pavilionului Central ROMEXPO si reuneste ministri si secretari de stat, lideri de federatii, patronate si asociatii reprezentative pentru industria alimentara si de ambalaje ce vor raspunde la intrebarile momentului din industrie:

  • Cum reducem risipa alimentara?
  • Taxa pe ambalaje, incotro?
  • Cum construim un Plan National de Gestiune a Deseurilor (PNGD) FUNCTIONAL?
  • Cum evitam procedura de infringement?

 

PACK EXPO pe scurt:

27 – 30 septembrie 2016

Pavilionul Central ROMEXPO

PROGRAMUL DE VIZITARE:

  27 – 29 septembrie 2016, zilnic intre orele 10:00 – 18:00

  30 septembrie 2016, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul la PACK EXPO este gratuit, pe baza unui ecuson personalizat pe care vizitatorii il vor obtine la intrarea in targ, dupa completarea formularului online de inregistrare de pe site-ul oficial al expozitiei: www.pack-expo.ro

 

vizual_pack_expo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here