Honda Trading Romania anunta lansarea editiei speciale

0
643

Honda Civic GT Honda Trading Romania anunta lansarea editiei speciale Civic GT 1.8 (5 usi) in Romania, incepand cu luna februarie 2011. Beneficiind de o serie de dotari de exceptie, acelasi profil dinamic cu un design modern si neconventional al modelului Civic 5D, editia speciala GT 1.8 (5 usi)

se alatura cu succes gamei Civic, pastrand caracterul compact al segmentului din care face parte. in completare, tot din aceasta perioada, Honda Trading Romania va comercializa si modelul de inceput de gama, Civic 1.4 Comfort, care imprumuta o mare parte din dotarile standard ale echiparilor superioare.
Masahiro Ikeda, Vice-Presedinte Honda Trading Romania declara: Datorita comportamentului dinamic si nivelului ridicat de confort, editia speciala Civic GT ofera o abordare unica a experientei pe care soferul o are in timpul condusului. Pe langa design si calitate, modelul vizeaza excelenta in ceea ce priveste caracterul practic. Lansarea Civic GT in Romania reprezinta celebrarea gamei de modele Civic disponibila pana acum pe piata locala. Civic este in continuare un model ce reprezinta foarte bine pozitionarea Honda ca „Alternativa la Premium”, cu un grad inalt de competitivitate in zona superioara a segmentului compact.
Modelul Civic GT, produs in uzina Honda din Swindon, Marea Britanie, dispune de o serie de echipamente high-tech ce incorporeaza tehnologii de ultima ora si siguranta de 5 stele. Noul GT este echipat cu jante Dark Chrome 17”, grila frontala sport, tapiterie din piele si Alcantara, ornamente exterioare cromate ce il diferentiaza subtil de restul echiparilor, dar pastreaza acelasi suprinzator caracter practic al modelului de baza – cel mai bine reprezentat de sistemul flexibil “Magic Seats”, ce permite transportul obiectelor agabaritice in zona locurilor din spate.
Astfel, toti cei care doresc sa petreaca o experienta inedita la volanul unui versatil Civic GT se pot inscrie online pe www.noul-civic.ro pentru un drive-test. Pentru mai multe detalii clientii Honda pot accesa microsite-ul de prezentare al noului model.
Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006. www.hondatrading.ro
Fondata in 1948, compania Honda este in prezent liderul mondial in producerea echipamentelor motorizate, oferind o gama vasta de produse si tehnologii, cu o preocupare constanta fata de mediul inconjurator. Honda se straduieste sa fie in continuare o companie pe care societatea si-o doreste, respectand angajamentele fata de parteneri si impartaseste bucuria cu oamenii din toata lumea.

Florin Nita

Business Planning & PR

HONDA TRADING ROMANIA SRL

Dimitrie Pompei Blvd.No10A

Modul III, 5th Floor, 2nd District

Bucharest 020337, ROMANIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here