Honda Trading Romania anunta inceperea distributiei de motociclete Honda in Romania

0
651
Honda-Trading-MC

Honda-Trading-MCHonda Trading Romania, distribuitor oficial pentru automobilele Honda in Romania, anunta inceperea distributiei de motociclete Honda pe piata locala. Activitatea va incepe din luna Iulie 2011, odata cu deschiderea primului showroom oficial de reprezentare in Bucuresti.

Cu acest prilej, Honda Trading doreste sa multumeasca fostului distribuitor pentru activitatea sa de promovare a acestor produse pe piata interna si pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului tuturor clientilor Honda.

Gama de produse
incepand din vara 2011, o gama larga de motociclete si scutere va fi disponibila clientilor din Romania, incluzand varfurile de gama precum Honda VFR 1200 F, prima din lume dotata cu cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj.
Linia de produse CBR va include noile CBR600F si CBR250R, dar si legendarul CBR1000RR, impreuna cu 600RR.
Lista continua cu modele Naked/Street, Custom/Cruisers si cu o selectie a celor mai populare modele de scutere.

Masahiro Matsushita, Presedinte Honda Trading Romania: „Unul dintre scopurile importante ale Honda este acela de a oferi solutii de mobilitate adaptate unei game diversificate de nevoi. in 1948, Soichiro Honda a pus bazele companiei ce isi propunea sa produca vehicule pe 2 roti fiabile si accesibile. in prezent, Honda este lider mondial in producerea de motoare pentru o gama variata de produse, insa recunoastem ca vehiculele pe 2 roti reprezinta punctul de plecare.
Reteaua de parteneri
Angajamentul pe termen lung al Honda Trading, de a oferi produse si servicii la un inalt nivel de calitate, se va traduce printr-un program dedicat de dezvoltare a retelei de dealeri moto in anii urmatori, cu tinta declarata de atingere a primei pozitii in ceea ce priveste satisfactia clientilor sai.
Primul dealer oficial agreat de noul distribuitor este Carpati Motors, companie cu o experienta indelungata legata de Honda, ce va acoperi zona Bucuresti, oferind atat servicii de vanzare cat si de post-vanzare. Noul showroom este situat in zona de nord a capitalei, pe Bulevardul Expozitiei, Nr.2.

Despre:
Fondata in 1948, compania Honda este in prezent liderul mondial in producerea echipamentelor motorizate, oferind o gama vasta de produse si tehnologii,  cu o preocupare constanta fata de mediul inconjurator. Honda se straduieste sa fie in continuare o companie pe care societatea si-o doreste, respectand angajamentele fata de parteneri si impartaseste bucuria cu oamenii din toata lumea.
www.honda.com
Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea de distribuitor al automobilelor Honda in Romania in septembrie 2006, livrand peste 6,500 de unitati pe piata locala pana in prezent.  Automobile: www.hondatrading.ro Motociclete: www.honda-moto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here