Honda Trading Romania anunta deschiderea oficiala a noilor centre Honda din Ploiesti si Sibiu

0
641

Honda Trading si Autoklass anunta deschiderea  noilor centre Honda din Ploiesti si Sibiu.
Parteneriatul Honda Trading Romania – Autoklass, ce a debutat cu inaugurarea in luna Mai a noului showroom Honda in Constanta, continua prin deschiderea a doua noi puncte oficiale de reprezentare chiar de la inceputul lunii Iunie,

conform planului de dezvoltare Honda.

Centrele Honda din Ploiesti si Sibiu, operate de grupul Autoklass, pun la dispozitia clientilor gama completa de modele Honda – disponibile intr-un showroom dedicat – si ateliere complet echipate pentru activitati post-vanzare, indiferent de nivelul de complexitate al acestora.

Lansarile noilor showroomuri Honda vin insotite de promotiile lunii Iunie pentru Honda Jazz si Honda Civic si de posibilitatea testarii celor mai populare modele de catre clientii din zona, inclusiv a editiei speciale Civic GT.

Adresele celor 2 showroomuri sunt: Sibiu – sos. Alba Iulia Nr.69, Ploiesti – Str. strandului Nr. 61A.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea de distribuitor al automobilelor Honda in Romania in septembrie 2006, livrand peste 6,500 de unitati pe piata locala pana in prezent. www.hondatrading.ro
Grupul Autoklass a fost infiintat in 2001 si detine o retea de 7 centre autorizate de vanzari si service in Bucuresti (3 centre), Sibiu, Constanta, Ploiesti si Timisoara, totodata facand parte din Grupul Romstal.
www.autoklass.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here