Honda Accord te trimite vara aceasta in vacanta

0
747
Honda-Accord-te-trimite-vara-aceasta-in-vacanta

Honda-Accord-te-trimite-vara-aceasta-in-vacantaHonda Trading Romania te trimite in vacanta, la volanul unui elegant Accord. in vara aceasta, cei care aleg sa achizitioneze un automobil Honda Accord beneficiaza, pe langa calitatea traditionala si preturile speciale, de o oferta avantajoasa, pentru a se putea bucura din plin de vacanta de vara.

 Campania incearca sa isi surprinda consumatorii cu o oferta extraordinara: la fiecare Accord achizitionat, Honda ofera un voucher de vacanta in valoare de 1 000 EUR ce poate fi utilizat pentu a pleca intr-o excursie de vis, spre orice destinatie dorita,
oricand pe tot parcursul anului 2010.
Ovidiu Repanovici – Sales&Marketing Manager Honda Trading Romania declara: “Honda Trading Romania este permanent alaturi de clientii sai prin oferte adaptate la conditiile pietei. De aceea, Honda pastreaza tendinta de a oferi clientilor beneficii clare, perfect croite pe
nevoile acestora. Ne gandim la clientii care doresc in aceasta perioada sa plece in vacanta si dorim sa le oferim, ca de obicei, o experienta cat mai placuta, care sa completeze bucuria achizitiei unui model Honda .”
Astfel, cei care vor sa petreaca o vacanta extraordinara, eventual chiar la volanul noii Honda Accord, trebuie sa ajunga la cel mai apropiat dealer Honda, sau sa se inscrie online pe www.hondatrading.ro pentru un drive-test si vor primi automat un voucher de vacanta pe care sa il utilizeze chiar din momentul achizitionarii automobilului. Voucherul de vacanta este valabil prin toate filialele agentiei de turism Paralela 45; promotia se desfasoara pana la 30 iunie 2010, in limita stocului disponibil.
Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006. www.hondatrading.ro Fondata in 1948, compania Honda este in prezent liderul mondial in producerea echipamentelor motorizate, oferind o gama vasta de produse si tehnologii, cu o preocupare constanta fata de mediul inconjurator. Honda se straduieste sa fie in continuare o companie pe care societatea si-o doreste, respectand angajamentele fata de parteneri si impartaseste bucuria cu oamenii din toata lumea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here