Hai la #CPIBucurești2019 și pune-ți amprenta pe serviciile Imobiliare.ro de mâine. Înscrie-te acum!

0
1442

Caravana CPI Regional 2019 ajunge, pe 1 octombrie, la București. Ți-am pregătit cea mai aplicată ediție de până acum. Venim în întâmpinarea ta cu un concept nou, implementat până acum cu succes la primele patru întâlniri dedicate specialiștilor în imobiliare organizate anul acesta în Brașov, Sibiu, Timișoara și Constanța și primit cu mult entuziasm de către cei circa 400 de participanți.

Este vorba despre sesiunea World Cafe, o noutate la CPI București 2019, în care ai oportunitea de a pune în discuție alături de noi și de alți colegi din breaslă subiecte fierbinți din ultima perioadă. Ne concentrăm pe grupuri de dezbateri, fiecare pe un alt subiect.

Îți propunem la întâlnirea de la începutul lui octombrie trei teme de interes. Vom discuta despre rating agent din partea cumpărătorului, cum, cât și de la cine îl primim, despre superhero cu dezvoltatorii imobiliari și despre platforma educațională pentru agenți și manageri pe care vrem să o dezvoltăm.

 ↓ ↓ REZERVĂ UN LOC LA CPI BUCUREȘTI 2019 ↓ ↓

Vom vorbi despre plata la succes și despre promovarea anunțului printr-o rețetă complexă și foarte eficientă, dar vom încerca să identificăm și structura de cursuri necesară pentru ca un agent imobiliar să devină un profesionist mai bun.

Dezbaterile din cele trei grupuri vor fi moderate de Radu Andrei (Managing Partner Imobiliare.ro), Valeria Iacob (Product Manager Imobiliare.ro) și Sebastian Ungureanu (Regional Sales Manager Imobiliare.ro).

 

Am invitat la CPI București 2019 un trainer care timp de 20 de ani a lucrat în corporații românești și internaționale pentru a ne învăța cele mai bune modalități de gestionare a timpului, cea mai importantă resursă de care dispune orice agent imobiliar.

Analizăm, totodată, situația pieței rezidențiale locale pe baza celor mai noi date statistice alături de Dorel Niță, Head of Research Imobiliare.ro și coordonatorul platformei Analize Imobiliare. El are peste 12 ani de experiență în domeniul cercetării și al dezvoltării de soluții pentru analiza pieței imobiliare și pentru evaluarea proprietăților, atât în țara noastră, cât și în străinătate.

dorel nita cpi timisoara 2019

Așa cum te-am obișnuit în cei 10 ani de evenimente marca CPI, organizăm și la CPI București 2019 un panel de dezbateri dedicat lidelor locali în real estate, în care vom pune în discuție alături de agenți imobiliari și de dezvoltatori oportunitățile și provocările întâlnite la ora actuală pe piața din Capitală. Discuțiile vor fi moderate de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro.

#CPIBucurești2019: Octavian Bădescu, Freedom Group Real Estate, participă la panelul de dezbateri

#CPIBucurești2019: Reprezintă un dezvoltator cu aproape 30 de ani de activitate pe piața locală și participă ca speaker la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare

#CPIBucurești2019: Elena Butucea, Premier Estate Management, speaker la întâlnirea profesioniștilor în real estate din Capitală

#CPIBucurești2019: Mădălina Cheptea, Raich&Raich Premium Real Estate, printre speakerii evenimentului de pe 1 octombrie

Am pregătit inclusiv un modul dedicat exclusiv dezvoltatorilor. Participanții se vor întâlni cu Sebastian Ungureanu pentru a afla mai multe detalii despre cum pot face performanță în mediul online și cum ne putem aduce aportul la eficientizarea și optimizarea efortului de marketing al acestora sau al reprezentanților lor, prin prisma experienței noastre de aproape 20 de ani în domeniu.

Ei se vor întâlni la CPI București 2019 și cu Andreea Popa, Directorul de vânzări al Analize Imobiliare, platformă de Real Estate Intelligence care dispune de singurul sistem online de evaluare automată din România bazat pe cea mai cuprinzătoare și mai precisă bază de date din țară – Imobiliare.ro.

andreea popa analize imobiliare

Platforma colaborează cu unii dintre cei mai importanți jucători din real estate – agenții, dezvoltatori, evaluatori, dar și cu instituții financiare, și pune la dispoziția reprezentanților acestora date și rapoarte pentru analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților. DESCARCĂ GRATUIT cel mai nou raport. 

Astfel, participanții vor afla mai multe detalii despre modalitățile prin care datele statistice îi pot sprijini pe cei care activează în domeniu să ia mereu cele mai avantajoase hotărâri de business.

Cu ocazia evenimentelor din seria CPI Regional 2019, dezvoltatorii vor avea, de asemenea, oportunitatea de a face networking cu reprezentanții agențiilor imobiliare, dar și de a participa la dezbaterile legate de situația pieței de real estate, de evoluția sa și de perspectivele de viitor ale acesteia, atât la nivel local, cât și la nivel național.

Nu ai participat până la acum la un eveniment CPI? Iată cum a fost anul trecut atmosfera la București:

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here