ELKO aduce pe piața locală aspiratoarele fără fir Roidmi, companie din grupul Xiaomi

0
1100

 

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente, soluții IT și electronice de consum, distribuie în exclusivitate aspiratoarele Roidmi pe piața din România. Fondată în anul 2015, Roidmi face parte din ecosistemul Xiaomi, deținând 103 patente și 6 premii de design.

Scopul tehnologiei, indiferent de natura sa, este acela de a susține societatea, de a-i asigura mai mult confort sau un nivel de securitate superior. Este unul dintre motivele pentru care industria IT s-a bucurat de o evoluție de-a dreptul fulminantă și continuă să se bucure de o atenție deosebită, atât din partea dezvoltatorilor, cât și din partea utilizatorilor. Totodată, există și domenii tehnologice mai tradiționale, unde continuă să fie aduse îmbunătățiri și optimizări, astfel încât utilizatorilor să le fie ușurate cât mai mult posibil sarcinile în activitățile de zi cu zi.

ELKO Romania urmărește atent toate noile apariții și noutățile, în paralel cu monitorizarea cerințelor și necesităților din piață, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor tuturor categoriilor de utilizatori. Acesta este motivul pentru care compania continuă să adauge noi mărci și produse în oferta sa, iar cele mai noi produse care fac parte din portofoliu sunt aspiratoarele produse de Roidmi, parte a grupului Xiaomi, producător cu care ELKO a semnat un contract de distribuție în exclusivitate pe piața din România. Pe lângă performanțele foarte bune și eficiența energetică excelentă, la proiectarea aspiratoarelor sale, Roidmi a avut în vedere și furnizarea unui nivel superior de confort în utilizare. Din acest motiv, s-a specializat pe dezvoltarea de aspiratoare verticale fără cablu, care să le permită utilizatorilor să efectueze curățenia într-un timp record și cu minimum de efort.

Echipamentele sunt deosebit de fiabile, cu 100.000 RPM și folosesc perii speciale, care adună toată murdăria din covoare, fisuri ale podelei sau din saltele încă de la prima aspirare. Mai mult decât atât, este asigurată o operare în condiții de igienă maximă, căci cele patru sisteme de filtrare cu care sunt prevăzute asigură o rată de purificare de 99%, indiferent dacă este vorba despre păr, alergeni sau particule de 0.3µm. Iar pentru un plus de control, anumite modele sunt însoțite de o aplicație pentru dispozitivele mobile, cu ajutorul căreia utilizatorul poate verifica diverși parametri ai produsului, precum calitatea filtrelor de aer, gradul de umplere al recipientului, timpul de curățare rămas, distanța parcursă sau chiar numărul de calorii arse.

Noile aspiratoare verticale cu acumulator sunt disponibile în România prin intermediul ELKO, printre ele numărându-se și modelul F8, caracterizat de o putere de 380W, putere maximă de aspirare de 18.500 PA și autonomie de 55 de minute. Pentru cei care au nevoie de mai puțină putere, F8E are 300W și 8000 PA, cu autonomie de 40 minute care, în general, este de ajuns pentru curățarea unei locuințe de dimensiuni obișnuite. În ambele cazuri, timpul necesar pentru încărcarea completă a bateriei este de 2.5 ore, iar capacitatea de colectare este de 0.4l.

 

 

Despre Roidmi

Fondată în anul 2015, Roidmi este un jucător important în industria aspiratoarelor din China și face parte din ecosistemul Xiaomi. Compania este specializată în proiectarea, dezvoltarea și producția de produse de cea mai bună calitate, destinate utilizatorilor din toată lumea. Creațiile sale se bucură de popularitate în peste 60 țări din întreaga lume, avantajele tehnologice fiind garantate de cele 103 patente deținute și cele 6 premii de design obținute.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1.768 de milioane USD (1.497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații. soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here