Groupama Asigurări lansează o nouă asigurare de sănătate, dedicată spitalizării și chirurgiei

0
1060

București, 27 iulie 2021 – Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, lansează Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie, un produs care vine în completarea abonamentului medical și acoperă costurile asociate situațiilor medicale care necesită spitalizare sau intervenții chirurgicale.

Disponibil în două variante de accesare, în orice spital public sau privat sau doar în spitalele private din Rețeaua de sănătate Regina Maria, produsul acoperă cheltuielile medicale ce pot apărea ca urmare a unui accident, a unei îmbolnăviri sau chiar a unei recidive după un prim eveniment, în limita a 20.000 Euro/an. Indiferent de varianta de accesare aleasă, persoanele asigurate pot opta pentru unul dintre cele trei niveluri de acoperire, între 2.000 Euro și 10.000 Euro, în cazul unei spitalizări cu sau fără intervenție chirurgicală.

Prin reînnoire și plata primei de asigurare, produsul oferă acoperire continuă pe parcursul întregii vieți, fără să fie necesară reevaluarea stării de sănătate la începutul unui nou an contractual.

”Cei mai mulți dintre noi suntem asigurați ai sistemului public de sănătate și avem poate și un abonament medical privat. Acestea sunt instrumente preventive, care ne oferă acces în clinici pentru consultații, analize de laborator și investigații sau reduceri la diverse servicii medicale pe care le folosim pentru diagnosticarea sau tratarea unor afecțiuni minore. Există și situații în care abonamentul medical nu este suficient, cum este cazul unor intervenții chirurgicale sau a unor situații medicale care necesită spitalizare. De aceea am creat produsul Asigurare de sănătate – spitalizare și chirurgie, pentru a le oferi clienților noștri posibilitatea de a depăși mai ușor o astfel de situație, care de cele mai multe ori înseamnă nu doar o provocare de ordin fizic și emoțional, ci și un efort financiar considerabil. Ca și alte produse din portofoliul nostru, și acesta este personalizabil și poate fi adaptat unor nevoi specifice” a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări.

În limita sumei asigurate pentru fiecare eveniment în parte, până la atingerea a 20.000 Euro/an, clienții beneficiază de decontarea directă a 100% din valoarea facturii, ca urmare a spitalizării și/sau intervenției chirurgicale în Rețeaua Regina Maria, partener strategic Groupama, și în alte spitale private partenere sau de rambursarea a 100% din valoarea facturii, ca urmare a spitalizării și/sau intervenției chirurgicale în orice alt spital privat. De asemenea, se acordă și o indemnizație fixă pe zi de spitalizare și procent din suma asigurată, în funcție de complexitatea intervenției chirurgicale, pentru serviciile accesate în spitale publice. Produsul are acoperire internațională, astfel că persoanele care aleg să se trateze în spitale din afara țării beneficiază de rambursarea a 80% din valoarea facturii pentru spitalizare și/sau intervenție chirurgicală.

În asigurare pot fi adăugați membri ai familiei, fiecare dintre aceștia putând opta pentru nivelul de acoperire și asigurările suplimentare potrivite nevoilor individuale. Copiii nou-născuți pot fi de asemenea incluși în asigurare, imediat după naștere, externare și înregistrare.

La produsul ales, clienții pot adăuga și asigurări suplimentare, cu beneficii specifice, printre care acces la sesiuni de consiliere pentru sprijinirea sănătății emoționale, chat medical cu medici dedicați, prin aplicația de mesagerie WhatsApp, convalescență după spitalizare sau indemnizații în caz de fracturi, arsuri sau boli grave.

Groupama Asigurări are în portofoliu și Asigurarea Medicală Integrală Individuală, un produs care propune o soluție completă de îngrijire a sănătății, prin prevenție, diagnostic și tratament, în parteneriat cu Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Mai multe detalii despre Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie, dar și despre Asigurarea Medicală Integrală Individuală puteți găsi pe site-ul Groupama Asigurări.

Despre Groupama Asigurări:

Groupama Asigurări, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.Mai multe informatii pe www.groupama.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here