Green City: De ce sa cumperi o locuinta noua pe timp de criza?

0
494

1. Pretului locuintelor vechi este apropiat de pretul locuintelor noi
Cumparatorii Green City au sesizat oportunitatea pe care a adus-o criza: Preturile apartamentelor vechi sunt apropiate de preturile locuintelor noi.

 Deci acum este un moment prielnic pentru a schimba locuinta veche cu o locuinta noua.
De ex, unul dintre cumparatorii Green City a vandut un apartament de 2 camere in Militari cu 65.000 euro si a prins o promotie la Green City prin care a luat o casa cu 100.000 Euro. Deci a mai pus o diferenta de 35.000 euro pe care a luat-o printr-un credit bancar, rata lunara ajungand la 250 euro/luna.
Nu cred ca in viitor va fi un moment atat de prielnic ca acesta in care cu o diferenta mica de bani sa poti trece de la un apartament vechi de 2 camere la o casa cu etaj si curte cu suprafata utila dubla.
2. Prin programul Prima Casa, poti sa vinzi mai usor apartamentul vechi
Programul Prima Casa reprezinta o oportunitate de asemenea pentru vanzarea apartamentelor vechi. Toti cei care au nevoie de spatiu mai mare sau vor sa-si imbunatateasca stilul de viata acum au sansa sa vanda locuinta veche prin programul Prima Casa si sa-si cumpere o locuinta noua in Green City. Nimeni nu stie daca dupa iesirea din criza programul Prima Casa va continua sau nu; de fapt nimeni nu stie sigur cat va continua.
Conform previziunilor noastre dupa ce vom iesi din criza, preturile locuintelor vechi vor stagna sau mai degraba vor scadea in timp ce pretul locuintelor noi va urma un trend ascendent, afirma Alexandru Petrescu, director de vanzari la Green City.
3. Criza a adus preturi mai mici la materiale de constructii si mana de lucru mai ieftina
De aceea, cei care au inceput constructia in perioada crizei (cum este si cazul Green City care a inceput sa construiasca in martie 2009) au putut sa ofere la vanzare un pret mai mic. La Green City pe perioada targului Timon pretul caselor este de 107.000 – 123.000 euro. Datorita crizei la Green City poate sa ofere un pret mic la vanzare folosind in acelasi timp materiale de foarte buna calitatea cum ar fi: caramida porotherm de 30 de cm, ferestre Gealan LowE cu 5 camere, sistem termofatada de la Baumit, centrala Viessmann, obiecte sanitare de la Cersanit si exemplele pot continua.
4. Criza a dus la o repozitionare a bancilor
Bancile cauta acum clienti care au bonitate si pot oferi garantii de calitate, si sunt dispuse sa ofere in schimb conditii mai avantajoase de creditare. De asemenea se orienteaza in special catre proiectele finalizate si au o disponibilitatea mult mai mica pentru finantarea proiectelor off-plan sau a terenurilor. Deoarece sunt mai putini clienti dispusi sa acceseze un credit ipotecar se naste de multe ori concurenta intre banci pentru a finanta pe cei ce vor sa faca o achizitie pe timp de criza. Green City are un parteneriat cu bancile si brokeri de credite: CEC, Unicredit, Garanti, GE Money, BRD, Kiwi Finance, prin care se ofera dobanzi si comisioane bancare mai mici, timp scurt de analiza si aprobare a dosarului. In plus prin programul Green Partener, Green City ofera celor care acceseaza un credit prin partenerii sai financiari, un discount suplimentar de 3000 de euro.
Concluzia noastra este ca acum este unul dintre cele mai prielnice momente sa faci o investitie intr-o casa noua, sa investesti in viitorul tau si al familie tale, afirma Alexandru Petrescu, director de vanzari la Green City.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here