Golin Romania obtine trei premii la CSR Awards 2015

0
658

Impreuna cu Orange Romania, KFC si Pizza Hut, Golin Romania a obtinut trei premii in cadrul editiei 2015 a Romanian CSR Awards, competitia care premiaza anual cele mai de impact proiecte de responsabilitate sociala corporativa.

„Proiectele de CSR sunt speciale pentru ca materializarea lor inseamna ca am reusit sa gasim solutii pentru a rezolva nevoile identificate de clientii nostri in comunitate. Faptul ca pentru al treilea an consecutiv echipa si clientii nostri sunt premiati la Romanian CSR Awards este dovada clara ca la Golin we #goallin pentru fiecare proiect”, a declarat Irina Roncea, Director, Corporate Division, Golin Romania.

La sectiunea Companii cu peste 250 de angajati, proiectul „Saptamana voluntariatului” al Orange Romania a fost distins cu premiul I la categoria Campanii interne de CSR. Proiectul a urmarit doua obiective strategice: accesibilizarea unor resurse cultural-educationale importante pentru publicul larg si persoane cu dizabilitati si promovarea unui comportament responsabil fata de mediu prin reciclarea telefoanelor mobile.

Tot alaturi de Orange Romania a fost dezvoltat si implementat proiectul „SuperCoders – Copiii descopera magia programarii si puteri de super-erou digital”, acesta fiind clasat pe locul II in categoria Educatie. SuperCoders s-a adresat copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 13 ani, oferindu-le o experienta de invatare si relationare inovatoare. Acestia au avut ocazia sa isi dezvolte abilitati IT&C folosind o platforma adaptata varstei si nivelului lor de pregatire digitala, invatand tehnici de programare intr-un mod distractiv, relaxat, interactionand cu copiii din alte tari.

De asemenea, campania „Vreau in clasa a noua”, realizata pentru KFC si Pizza Hut a primit mentiune la categoria Educatie. Proiectul a vizat strangerea de fonduri in beneficiul organizatiei World Vision Romania pentru sustinerea copiilor din mediul rural care nu au posibilitatea sa-si continue studiile la liceu.

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, in acelasi an, locul 1 in cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year in cadrul galei Romanian PR Award 2014, #1 PR Agency in Romania in topul BizPR Awards 2014 si #1 in preferintele bloggerilor romani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here