Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lanseaza acum! Citeste noutatile la cald.

0
805

Infinit Solutions lanseaza platforma de produs perfect-leasing.ro pentru Porsche Finance Group Romania
Infinit Solutions anunta lansarea site-ului perfect-leasing.ro, platforma de produs ce sustine comunicarea online pentru PERFECTLEASING, noul produs de leasing financiar de la Porsche Finance Group Romania.

Alex Cernatescu, CEO Infinit Solutions: ”Cand am auzit descrierea acestui produs intrebarea imediata a fost cand anume putem sa incepem sa il folosim si noi. Am incercat sa gasim o posibilitate de a evidentia facilitatile si calitatile acestui produs, astfel incat, de la prima accesare a site-ului, consumatorul sa gaseasca solutia optima de finantare auto. Am explorat mai multe variante si strategii conceptuale si iata-ne la rezultatul finit pe care l-am pus in varianta online. Multumim Porsche Finance Group Romania pentru ocazia de a promova impreuna cu noi, acest produs.”
Arhitectura informatiei si grafica site-ului au fost realizate in concordanta cu personalitatea si valorile brandului. Platforma de produs este caracterizata de flexibilitate sporita a navigarii, determinata atat de expunerea conceptului creativ cat si de implementarea tehnica.
Adaptat si personalizat perfect nevoilor de finantare ale clientilor, PERFECTLEASING este primul produs de leasing financiar din Romania ce functioneaza pe aceleasi principii cu leasingul utilizat in Europa de Vest.
in etapa de cercetare, documentare si planificare a paginii web, echipa Infinit Solutions si-a focalizat atentia pe multiplele fatete ale produsului precum si caracteristicile de baza ale acestui produs extrem de ofertant. De asemenea, platforma pune la dispozitia clientilor o aplicatie interactiva in baza careia fiecare utilizator poate solicita o oferta personalizata, in functie de ratele si avansul pe care este dispus sa le plateasca.
Din partea Porsche Finance Group Romania proiectul a fost coordonat de Laura Dinculescu –  Marketing Manager, Porsche Finance Group Romania.

Infinit Solutions este una dintre cele mai puternice agentii independente de interactive din Romania. Pastrand focusul pe zona de online, Infinit Solutions utilizeaza competentele din ATL, BTL, PR, Media buying si planning pentru dezvoltarea unor platforme de comunicare integrate. Agentia dispune de resurse complete inhouse pentru dezvoltarea si gestionarea campaniilor integrate de digital trade marketing, BTL neconventional, mobile marketing, direct marketing inovativ si dezvoltarea de software customizat.
in portofoliul Infinit Solutions se afla clienti precum Rompetrol, Honda Trading Romania, X-Trade Brokers, Generali, Rin Group, Adama, Fashion House, Fundatia Dinu Patriciu si multi altii.
Mai multe detalii pe www.infinitsolutions.ro .

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda si Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.
Porsche Finance Group ofera clientilor sai solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului “one stop shop”: achizitionare directa, in showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare pentru masina si o administrare eficienta a flotelor de masini.
Porsche Leasing Romania IFN SA ofera leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii. Porsche Bank Romania – prima banca auto specializata de pe piata romaneasca – ofera credite pentru autoturisme.
Porsche Broker de Asigurare completeaza gama de servicii cu intermedierea de asigurari CASCO si RCA. Porsche Mobility a fost infiintata cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car si leasing operational.
Porsche Asigurari inchide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania ofera asigurarea CASCO, valabila in toata Europa, pentru masinile noi achizitionate in leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here