Atribuire contract Centru de management integrat al deseurilor

0
752

Consiliul Judetean Cluj, in calitate de autoritate contractanta, a finalizat procedura de atribuire a contractului de lucrari avand ca obiect proiectarea si executia “CENTRULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DEsEURILOR iN JUDEtUL CLUJ“.  in urma aplicarii criteriului de atribuire „oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”,

asa cum acesta a fost prevazut in documentatia de atribuire, Comisia de evaluare a stabilit drept castigatoare ASOCIEREA S.C. HIDROCONSTRUCTIA S.A., S.C. IRIDEX GROUP CONSTRUCTII S.R.L., S.C. ARGIF PROIECT S.R.L. cu o propunere financiara fara TVA de 103.012.221,90 lei. Sursa de finantare este reprezentata de bugetul propriu si fonduri europene, sub rezerva aprobarii investitiei de catre Comisia Europeana.
„Este un pas esential in implementarea sistemului integrat de management al deseurilor la nivelul judetului Cluj. Acest moment ne da certitudinea ca in cel mai scurt timp vom reusi sa atribuim si celelate contracte, in asa fel incat din aceasta primavara sa incepem construirea afectiva. in paralel, inca din cursul acestei luni, vom demara si procedurile care vizeaza inchiderea si ecologizarea depozitelor de deseuri urbane neconforme” a precizat d-nul Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj.
In continuare se vor derula procedurile care vizeaza contractele de Asistenta tehnica pentru managementul SMID Cluj, de Asistenta tehnica pentru supervizare lucrari pentru SMID, Achizitionare de echipamente pentru colectarea deseurilor, Constructia CMID – depozit, statia de sortare, statia de tratare mecano-biologica, a drumurilor de acces si a statiilor de transfer precum si inchiderea si ecologizarea rampelor neconforme.

Societati inscrise in procedura

1.ASOCIEREA S.C. HIDROCONSTRUCTIA S.A. S.C. IRIDEX GROUP CONSTRUCTII SRL S.C. ARGIF PROIECT S.R.L.
2.ASOCIEREA S.C. CONFORT S.A. – ATZWANGER SPA – S.C. LADURNER IMPIANTI S.R.L. – S.C. VEL SERVICE S.A.
3.COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA SA – MARCOR EBRO S.A. – S.C. UNIO S.A.
4.ASOCIEREA STRABAG – ACI CLUJ S.A.
5.MESOGEOS SA GRECIA SUCURSALA ROMaNIA

Biroul de presa
15.02.2011

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here