„Ghidul Vinul.Ro“

0
727
ghidul_vinul

autori: Valentin Ceafalău, Cezar Ioan, Sergiu Nedelea, Radu Rizea
Pentru a veni in ajutorul clientilor obisnuiti, fara prea multe cunostinte in domeniul vinurilor, dar si al pasionatilor impatimiti de acest domeniu, oameni care nu de putine ori au cazut in plasa campaniilor de marketing ori s-au lasat furati/inselati de etichetele colorate, stralucitoare, ce servesc adesea drept camuflaj pentru vinurile proaste, Editura Business Adviser a lansat cartea „Ghidul Vinul.Ro – Cum sa cumperi vinuri fara sa-ti iei plasa“.

 Aceasta carte este un instrument informativ care contine repere clare, informatii relevante si judecati critice impartiale despre vinuri romanesti si straine, ce pot fi gasite pe rafturile magazinelor. Editorii Vinul.Ro au facut toata „munca de jos“, astfel incat, avand acest instrument la indemana, cititorii lui vor fi mai feriti de riscul de a da bani buni pe un produs prost. Ghidul Vinul.Ro contine peste 400 de judecati critice asupra vinurilor si distilatelor din vin ce pot fi intalnite in magazine si retele de retail.
ghidul_vinulDegustarile au fost facute in conditii corespunzatoare, in locuri cu luminozitate si temperatura controlata, precum si cu un serviciu pe masura: pahare de degustare standard si monitorizarea temperaturii vinurilor. Majoritatea produselor prezentate in Ghid au fost cumparate direct de pe rafturile magazinelor. Asadar, au fost supuse procesului degustarii produsele pe care clientul obisnuit le gaseste in comert. Ghidul este impartit in doua sectiuni: vinuri autohtone (albe, rosii, rose si spumante) si vinuri straine, impartite la randul lor in functie de tara de provenienta. Fiecare vin in parte este insotit de fotografia sticlei, informatii despre producator, pretul de retail, precum si notele de degustare si punctajele acordate de catre editorii Vinul.Ro. in capitol introductiv al cartii sunt prezentate etapele unei degustari pe intelesul tuturor (cu exemple de defecte), interpretarea culorilor unui vin, aspect etc.
Un alt capitol important al „Ghidului“ este cel despre prezentarea accesoriilor legate de vin (pahare, tirbusoane, decantoare, sisteme de pastrare etc). Ghidul Vinul.Ro a fost tiparit fullcolor in conditii grafice deosebite (brosata, coperti groase) si va putea fi gasit in magazinele specializate de vin din Bucuresti si din tara, precum si prin vanzare directa prin internet.
peste 400 de vinuri degustate
vinuri din 12 tari + Romania
208 pagini cuprinzand repere clare, informatii relevante si judecati critice impartiale

 

ISBN: 978-606-92047-1-9

 

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati la tel: 0722 400 055
sau e-mail: gina@vinul.ro, rosu@b-a.ro

Livrarea se face GRATUIT la domiciliul clientului

 

pret: 29 Ron (tva inclus)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here