Georgiana Cătălina Popescu, Miss Earth Romania 2023, promovează țara noastră la finala mondială din Vietnam, care va avea loc pe 22 decembrie

0
1174

 

Georgiana Cătălina Popescu, câștigătoarea competiției Miss Earth România 2023, reprezintă, la ora actuală, țara noastră, la una dintre cele mai cunoscute competiții de frumusețe, inteligență și creativitate din lume, Miss Earth, în Vietnam. Meritul este al ei, și, firește, și al juriului, care a apreciat-o prin inteligență, charismă și aspect.

 

”Anul acesta am onoarea să reprezint România la finala internațională Miss Earth, competiție mondială de top trei. Pentru mine, această prezență este foarte importantă, deoarece pot promova valorile, tradițiile și cultura țării mele. De-a lungul timpului m-am implicat în multe proiecte de mediu, sustenabilitate și turism, deoarece este foarte important să promovăm pământul nostru românesc peste tot în lume și să arătăm cât de bogată este țara noastră și cât de frumoși sunt oamenii. Consider că misiunea mea nu se termină după finala Miss Earth, deoarece promovarea turismului românesc trebuie să continue. Avem foarte multe locuri frumoase – Delta Dunării, unică în Europa, mare, câmpii, munți, dealuri dar mai ales oamenii, cultura și tradițiile. Cum concursul Miss Earth promovează turismul, proiectele mele actuale dar și viitoare se vor îndrepta în această direcție”, declară Georgiana Cătălina Popescu înaintea Marii Finale.

 

Cea de-a 23-a competiție Miss Earth va avea loc în orașul Vạn Phúc din Ho Chi Minh City, Vietnam, pe 22 decembrie 2023, după un cantonament al participantelor de circa trei săptămâni, perioadă în care au fost evaluate și s-au cunoscut între ele. Mina Sue Choi din Coreea de Sud își va încorona succesoarea la finalul evenimentului.

 

Selecția Miss Earth este extrem de dificilă și de riguroasă. Cine ajunge la competiția internațională reprezintă propria țară, inclusiv la nivel diplomatic. Miss Earth nu este o ambasadoare a frumuseții proprii, ci o ambasadoare a frumuseții țării. A fi Miss Earth, inclusiv pe plan național, înseamnă inteligență emoțională, diplomație, capacitate de comunicare și adaptabilitate și chiar și cunoștințe de geopolitică.

 

Miss Earth este un concurs de frumusețe internațional, plasat ca mărime pe locul 3 după Miss World și Miss Universe. În anul 2007 au participat la acest concurs mai multe concurente decât la Miss Universe. Concursul are loc din anul 2001 pe insulele Filipine. Câștigătoarei i se acordă titlul de Miss Earth urmând ca participantele clasate pe locurile următoare să primească titlurile de Miss Air, Miss Water, Miss Fire.

 

Competiția din acest an va putea fi vizionată pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MissEarth sau pe pagina de web http://www.missearth.tv . Finala va avea loc pe 22 decembrie, la  orele 14.00 pentru România (19.00 în Vietnam).

 

Georgiana Cătălina Popescu are 26 de ani, este născută în Pitești dar stabilită de 5 ani în București. Printre pasiunile ei se numără modelling-ul, înotul și tenisul. A absolvit un Master în Administrație publică și unul în Drept iar în prezent lucrează la departamentul juridic al unei bănci.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here