Garantie 5 – Optiunea prin care Qmag.ro extinde la 5 ani perioada de garantie a instalatiilor de incalzire cu peleti

0
1624

Din primavara acestui an, Qmag.ro isi rasplateste clientii cu un nou serviciu, Garantie 5. Noutatea se refera la posibilitatea prelungirii perioadei de garantie la 5 ani. Serviciul acopera toate sistemele de incalzire care functioneaza pe baza de peleti.

Ce acoperire asigura Garantie 5?

Prin Garantie 5, Qmag.ro vine in intampinarea clientilor care au cumparat sau intentioneaza sa achizitioneze o instalatie de incalzire cu peleti. Daca inainte aceste produse erau insotite doar de o garantie de 2 ani, din aceasta primavara, clientii au posibilitatea sa o extinda la 5 ani.

Serviciul acopera toate tipurile de defecte aparute la partea electrica sau / si mecanica la instalatiile care in locul altor combustibili, folosesc peletii.

La o privire mai atenta pe website-ul furnizorului, cei interesati se pot orienta spre diverse categorii, fiecare cu calitatile sale:

    Seminee simple – Combustie supravegheata, cu un randament foarte bun

Seminee centrala termica – Tehnologie ultramoderna,         economie energetica

    Sobe clasice – Crearea unui ambient elegant, functionare simpla si eficienta
    Sobe centrala termica – Producerea apei calde menajere, control la distanta.

Ce impact are Garantie 5 asupra consumatorilor?

Propunerea tinde sa capteze interesul publicului, precum si increderea deplina in linia de produse si servicii oferite de Qmag, o marca a societatii E.G.S. BUILDING CONSTRUCT. Motivele sunt destul de usor de intuit si in intregime justificate.

Propunerea lansata in primavara acestui an chiar pe paginile magazinului online nu pare lipsita de efecte pozitive. Serviciul aduce un plus atat fata de ofertele anterioare, cat si fata de serviciile asigurate de concurenta. Astfel, toata lumea are de castigat.

Pe de o parte, optiunea este in folosul agentului economic, care reuseste o fidelizare ”sanatoasa” a consumatorului. Pe de alta parte, favorizeaza clientul, pentru care aspectul cel mai interesant al serviciului consta in acoperirea partii electrice cu Garantia 5.

Schimbarea perioadei de garantie este si mai bine primita in contextul in care pe piata se inregistreaza o sensibilitate mai ridicata a componentelor electrice decat cele mecanice, prelungirea garantiei aducand cu sine o incredere ridicata in produsul finit.

Aceste ”carente” nu se refera numai la centrale cu peleti, ci la toate sistemele, aparatele, echipamentele si tehnologiile care au componente electrice, circuite, etc. Si constituie motive reale de ingrijorare pentru orice utilizator de electrocasnice.

In ce conditii se obtine garantia pe 5 ani?

Pentru a putea beneficia de Garantie 5, consumatorul o poate achizitiona contra unei sume corect calculate. Tariful perceput este raportat la puterea de cumparare a monedei nationale si la nivelul financiar inregistrat pe teritoriul tarii noastre.

Prin aceasta optiune, oricine concretizeaza o achizitie Qmag.ro din categoria produselor pe baza de peleti poate beneficia de un serviciu Premium, rezervat anterior doar anumitor sortimente.

Insa inainte, trebuie intrunite o serie de termene si conditii prevazute de producator in certificatele de garantie eliberate.

Compania mai vine in sprijinul clientilor sai noi si vechi cu un centru de service modern si linii de produse cu o calitate superioara, competitive pe piata nationala si internationala. Iar printr-o retea service nationala, cu personal calificat, se asigura si se efectueaza fiecare operatiune de montaj, inspectie periodica, reparatie, etc.

Pentru detalii suplimentare, se poate consulta direct pagina Qmag.ro care descrie in amanunt Garantia 5. Sau se poate apela numarul telefonic afisat pe fiecare pagina, intrand astfel in legatura directa cu un reprezentant al magazinului online, Qmag.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here