Apartamentul de 2 camere – cel mai cautat pe piata imobiliara din Sibiu

0
1714

Cel mai cautat produs pe piata imobiliara din Sibiu si chiar din tara este apartamentul de 2 camere. Oferta dezvoltatorilor devine tot mai bogata cu acest produs imobiliar.

         Apartamentul de 2 camere este, statistic vorbind, unul dintre cele mai căutate tipuri de locuință din România. Pretențiile și cerințele clienților au crescut, iar dezvoltatorii s-au adaptat acestor noi cerințe construind locuințe la standarde cât mai înalte. Un astfel de ansamblu rezidențial, adaptat la cerințele pieței este și Magnolia Residence din Sibiu. Situat pe strada Calea Șurii din Sibiu, acest ansamblu rezidențial este ideal pentru tinerele familii sau pentru cei care lucrează pe Platforma Industrială Vestică a Sibiului.

Ansamblul rezidențial Magnolia Residence este compus din 1200 de apartamente, toate acestea având prețuri accesibile. Acesta oferă niște facilități demne de un cartier rezidențial de lux, facilități precum: parcări individuale, spații verzi, spații de joacă pentru copii, spații comerciale, grădiniță, farmacie, restaurant cu piscină. Prețurile accesibile ale apartamentelor, permit cu ușurință achiziționarea acestora prin Programul „Prima Casă” sau prin credit bancar. Apartamentele se vând direct de la dezvoltator, sau prin intermediul agenției imobiliare Eurosib Imobiliare, această agenție imobiliară oferind și asistență la completarea documentației pentru Programul „Prima Casă” sau pentru credit bancar, agentie specializata pe vanzari de apartamente in Sibiu.

Un apartament de 2 camere de Tip F in Sibiu se vinde la prețul de 29500 EUR, dacă apartamentul este situat la parter sau la etajul 4, sau 30500 EUR, dacă apartamentul este situate la etaj intermediar. Astfel, apartamentul dispune de: living plus bucătărie de 23.85 mp, dormitor matrimonial de 11.53 mp, baie de 3.74 mp, balcon de 6.60 mp, parcare individuală de 12 mp (oferta este limitată) și acces facil la casa scării, hol și lift. Apartamentul se predă finisat, iar finisajele și dotările constau în: centrală termică și radiatoare; gresie, faianță și obiecte sanitare la alegerea clientului (din oferta pusă la dispoziție de către dezvoltator); parchet laminat; pereți tencuiți, gletuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă; instalații electrice, întrerupătoare electrice, prize, priză pentru internet și TV; geamuri termopan cu tâmplărie PVC; balcon finisat și interfon.

Toți cei interesați să achiziționeze un astfel de apartament, pot apela direct la dezvoltator sau la agenția imobiliară Eurosib Imobiliare.  Totodata agentia imobiliara promoveaza si alte proiecte imobiliare, printre acestea enumeram ansamblul Belvedere Residence, un proiect cu apartamente cu 2 camere in Sibiu zona Turnisor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here