Gabriel Cretu este noul Head of Sales al brokerului de credite KIWI Finance

0
685

Incepand cu luna martie 2012, Gabriel Cretu ocupa functia de Head of Sales al celui mai mare broker de credite din Romania, KIWI Finance. in cadrul companiei, Gabriel va fi responsabil de obiectivele de vanzari, performanta si consolidarea echipelor si de dezvoltarea canalelor de vanzare. Gabriel are o experienta bancara de 10 ani, iar in ultimii 7 ani a ocupat pozitia de Head of Sales la OTP Bank.

Este absolvent al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si detine un doctorat in stiinte Economice.

 

“Venirea lui Gabriel la noi inseamna consolidarea echipei KIWI Finance si sunt convinsa ca experienta, expertiza si nu in ultimul rand aptitudinile de lucru cu oamenii sunt o garantie pentru viziunea noastra de definire a industriei brokerajului bancar la standarde de excelenta. De 9 ani, ceea ce ne uneste sunt valorile pe care le impartasim: incredere, responsabilitate, respect si profesionalism iar decizia lui Gabriel de a ni se alatura demonstreaza ca am reusit sa cream un mediu sanatos si un spirit valoros in industria financiara romaneasca.”, spune Anca Bidian, CEO KIWI Finance. “M-am alaturat echipei KIWI pentru ca am incredere in modelul de business dezvoltat, dar mai ales in oamenii care l-au creat. Am simtit ca este nevoie de mine aici, atat de experienta mea indelungata in banking cat si de ideile, pasiunea, solutiile mele. Consider ca este important sa faci parte dintr-o companie care isi propune ca tinta nu doar profitul, ci isi asuma si rolul de a ‘face bine’.

Pe aceasta piata, aflata intr-o continua turbulenta, este nevoie de consultanti financiari independenti care sa ajute clientul sa inteleaga ceea ce alege, efectele comportamentului sau in timp asupra bugetului familiei, preturile reale ale produselor bancare pe care le acceseaza, riscurile pe care si le asuma.”, spune Gabriel Cretu, Head of Sales KIWI Finance.

KIWI Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003. KIWI Finance detine o retea teritoriala de 31 de sucursale si francize in toata tara. De la infiintare si pana in prezent, KIWI Finance a intermediat credite in valoare de aproape 600 de milioane euro la peste 125.000 de clienti.

Raluca Dobre, Head of Marketing & Comunicare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here