Funeriu: Pentru prima data diploma de bacalaureat are o valoare. Rezultatele si comportamentele sunt oglinda societatii

0
600
liceul-gheorghe-lazar

liceul-gheorghe-lazarMinistrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat ca Romania este la rascruce iar rezultatele si comportamentele de la bacalaureat sunt oglinda societatii, precizand ca natiunea trebuie sa aleaga daca va merge pe mana celor onesti sau pe smecherii.

In prima declaratie de presa facuta dupa anuntarea rezultatelor la examenul de bacalaureat inaintea contestatiilor, ministrul Daniel Funeriu a inceput prin a-i felicita pe cei 90.765 de elevi care au promovat, dar si pe parintii, profesorii si invatatorii lor.

De asemenea, Daniel Funeriu i-a felicitat pe cei 65 de elevi care au luat nota 10 la bacalaureat, precizand ca acestia vor fi premiati de Ministerul Educatiei in cadrul unei ceremonii.

Ministrul Educatiei a mai spus ca pentru prima data societatea stie ca diploma de bacalaureat are o valoare castigata prin munca.

Promovabilitatea la prima sesiune a examenului de bacalaureat din 2011 a fost de 44,47 la suta.

Ministerul Educatiei a inregistrat 661 de eliminari la prima sesiune a bacalaureatului, candidatii dati afara de la test pentru frauda nemaiputand sustine examenul in toamna acestui an si nici in vara anului viitor. (Mediafax)
Sursa foro: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here