Fragmente din cutiile negre ale avionului prabusit la Smolensk, descifrate de experti polonezi

0
640
accident-aviatic

accident-aviaticExpertii polonezi au descifrat noi fragmente de conversatie inregistrate de cutiile negre ale avionului prabusit la Smolensk la 10 aprilie, intr-un accident soldat cu moartea presedintelui polonez si a celorlalte 95 de persoane aflate la bord, relateaza Radio Polonia in pagina online.

 

„Procurorul general Andrzej Seremet a discutat cu reprezentantii Institutului de Investigatii din Cracovia. Expertii (polonezi) care lucreaza la caz au reusit sa inteleaga unele cuvinte care nu au putut fi descifrate de echipa de experti rusi. Este fara indoiala un pas inainte. Potrivit informatiilor pe care le detine Seremet, raportul de monitorizare va fi finalizat la sfarsitul lunii septembrie sau la inceputul lunii octombrie cel tarziu”, a declarat purtatorul de cuvant al procurorului general.

Inregistrarile cutiilor negre au fost examinate initial de experti din Rusia, unde ancheta privind cauzele accidentului aviatic de la Smolensk este inca in curs de desfasurare.

Avionul prezidential Tupolev TU-154 s-a prabusit la Smolensk la 10 aprilie, provocand moartea celor 96 de persoane aflate la bord, inclusiv a presedintelui polonez Lech Kaczynski. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here