Fonduri gestionate de Credit Value Investments investesc 12 milioane de Euro în Impact Developer and Contractor

0
1230

 Impact Developer & Contractor S.A., primul dezvoltator imobiliar de pe piața din România, a primit o finanțare în valoare de 12 milioane de Euro din partea unor Fonduri gestionate de Credit Value Investments (CVI), o companie poloneză de administrare a activelor și cel mai activ investitor în segmentul corporativ din Europa Centrală și de Est.

Investiția are ca obiectiv accelerarea ritmului anual de creștere Impact” a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer & Contractor S.A. ”Concret, vom folosi această finanțare pentru a continua dezvoltarea proiectelor începute, dar și pentru achiziția de noi terenuri și dezvoltarea de noi proiecte rezidențiale în capitală.”

Aceasta este prima investiție a Credit Value Investments în România, iar parteneriatul cu Impact confirmă deopotrivă profilul profitabil și stabil financiar al companiei, precum și perspectivele de creștere ale acesteia.

Suntem mândri de faptul că putem sprijini Impact în demersurile lor de a contribui la dezvoltarea segmentului imobiliar din România. Din punctul nostru de vedere, această investiție este un angajament strategic față de piața din România” a afirmat Ciprian Nicolae, Principal, CVI.

Impact SA a emis o emisiune de 120 de obligațiuni la purtător de seria A cu o valoare nominală de 120 milioane euro, achiziționate de Fonduri administrate de CVI.

Finalizarea tranzacției a fost realizată de echipele interne ale CVI și Impact SA, ținând cont, dar fără a se limita la elemente cheie specifice sectorului în care operează Impact, de nevoile de business ale companiei, în concordanță cu profilul financiar robust al acesteia.

CVI a fost asistată în această tranzacție de birourile din București și Varșovia ale Wolf Theiss precum și de casa de avocatură Rădulescu și Mușoi, iar impact de PeliFilip și de Linklaters Warsaw.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here