FMI a recomandat eliminarea birocratiei din jurul ajutoarelor pentru incalzire.

0
729
dosare-arhivare-bibliorafturi

dosare-arhivare-bibliorafturiDelegatia Fondului Monetar International (FMI) a recomandat, miercuri, o schema cat mai simpla a ajutoarelor pentru incalzire si eliminarea birocratiei din acest segment, a declarat ministrul Sebastian Lazaroiu, la finalul discutiilor de la Ministerul Muncii.

Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Sebastian Lazaroiu, a precizat ca au existat recomandari din partea FMI, acestea vizand ajutoarele pentru incalzire.

„Da, au existat recomandari pentru ca noi am prezentat viziunea noastra asupra schemei ajutoarelor de incalzire pentru aceasta iarna si ei ne-au recomandat sa avem o schema cat mai simpla, sa eliminam cat mai mult din birocratia care se invarte in jurul acestor ajutoare”, a afirmat demnitarul. El a precizat ca odata cu eliminarea subventiilor va trebui sa existe o tintire clara a persoanelor vulnerabile. „Recomandarea a fost sa reducem cat mai mult birocratia. Noi avem in vedere o buna focalizare a celor vulnerabili”, a mai spus Sebastian Lazaroiu. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here