Florin Jianu participă în calitate de guest speaker la ce-a de-a 11a ediție a Convenție anuale a Giovanni Imprenditori Confcommercio

0
1233

În ultimele 2 zile, la Sirmione, Italia, a avut loc cea de-a 11-a ediție a Convenției anuale a Giovanni Imprenditori- Confcommercio Imprese Per L’Italia, cel mai important eveniment dedicat mediului de afaceri din Italia.

 

Tema evenimentului a fost reprezentată de “Tinerii din țara noastră”, fapt ce a deschis un scenariu nou care au avut ca scop oferirea cadrului de a investiga posibilitățile de realizare a unui dialog între un grup de tineri antreprenori și un guvern al tinerilor deputați.

 

În cadrul evenimentului au participat o serie de antreprenori de top, membri ai Parlamentului European și reprezentanți ai autorităților italiene care au dezbatut subiecte ca oportunitățile și dificultățile cu care se confruntă tinerii antreprenori în a face afaceri în actualul context politic, economic și social, condițiile în care tinerii din alte țări europene desfășoară activități ecenomice sau care sunt modelele economice și politice care funcționează pentru tinerii antreprenori.

 

Florin Jianu, președintele CNIPMMR a fost invitat în calitate de guest speaker pentru a susține un discurs de închidere a lucrărilor, în cadrul căruia a menționat: “Europa antreprenorială este cel mai important proiect pentru continentul nostru, iar toți antreprenorii simt că fac parte din această mare familie europeană. Cu toate acestea, Europa ar trebui să vorbească și limba noii generații, a tinerilor și, prin urmare, avem nevoie de noi proiecte interesante dedicate acestora. Proiectul pe care îl propunem noi este: Europa Start-up Continent, un proiect pentru 1 milion de start-up-uri de pe întregul continent.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Informații de backgroung

Confcommercio reprezintă peste 700.000 de întreprinderi în comerț, turism și servicii cărora le oferă formare, asistență și răspunsuri concrete la nevoile lor. Printr-un sistem teritorial alcătuit din peste 100 de organizații locale, Confcommercio este foarte aproape de întreprinderile și antreprenorii săi, oferind de asemenea informații și oportunități care reprezintă o valoare adăugată pentru toți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here