Firmele cheltuie in medie 75 lei pentru cosurile cadou de Paste

0
1200

Firmele care isi recompenseaza angajatii si partenerii de afaceri folosind cosurile cadou aloca o suma medie de 75 de lei pentru angajati si de 300 de lei pentru parteneri, potrivit companiei Sodexo Solutii pentru Motivare.

Potrivit sursei citate, cosurile cadou sunt deductibile si neimpozabile in masura in care valoarea cadoului oferit fiecarei persoane nu depaseste 150 de lei, anunta Mediafax.

Sodexo estimeaza ca 68% din cererea pentru cosurile cadou este in perioada Sarbatorilor de iarna si peste un sfert dintre acestea de Paste. Un procent in crestere este cel al vanzarilor cosurilor cadou cu alte ocazii, precum zilele de 1 si 8 Martie, care genereaza 5% din vanzarile totale.

„Cosurile cadou sunt o solutie la care apeleaza tot mai multe companii din majoritatea domeniilor de activitate de pe piata muncii, datorita avantajelor pe care le ofera”, a declarat, intr-un comunicat, Jean Istasse, directorul general al Sodexo Solutii pentru Motivare.

Compania Sodexo a fost infiintata de catre omul de afaceri francez Pierre Bellon, in anul 1966, si are in prezent 413.000 de angajati in 80 de tari. in Romania, compania este prezenta din 1998 si are 160 de angajati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here