Firma de avocatura BWSP se extinde in Serbia

0
1316

BWSP Legal anunta cooptarea societatii de avocati JMS Law, societate de renume din Serbia, in cadrul parteneriatulului strategic BWSP Legal, ajuns la 5 firme partenere cu sedii in Bucuresti, Sofia, Budapesta, Praga si acum Belgrad. Alaturi de Hammond Bogaru & Asociatii, Ilieva Voutcheva & Co, Gobert & Partners si Dvorak & Spol, JMS Law va oferi clientilor servicii juridice la standardul unitar BWSP si experienta specifica la nivel local.


Infiintat in Septembrie 2012, BWSP Legal atrage deja increderea noilor clienti si se dezvolta rapid intr-unul dintre cele mai importante parteneriate juridice din Europa Centrala si de Est. JMS Law intareste capacitatea consultantilor de a veni in intampinarea nevoilor clientilor in regiunea fostei Yugoslavii oferind servicii integrate celor cu afaceri multinationale care au interese comerciale in zona.

Societatea sarba JMS Law este condusa de avocatul Nenad Milovanovi

, Managing Partner, specialist in drept societar, litigii comerciale si referitoare la proprietatea intelectuala si privatizari. Vasta sa experienta in domeniul litigiilor a fost acumulata prin instrumentarea a numeroase cazuri complexe pe aceasta arie de practica in toate jurisdictiile fostei Yugoslavii.

“Suntem deosebit de incantati ca am extins parteneriatul BWSP in Belgrad cu JMS Law. Acesta este un punct esential in planul nostru de dezvoltare regionala lansat o data cu infiintarea in septembrie 2012 si avem inca alte cateva locatii-cheie pe care le urmarim, in Europa centrala si de Sud-Est” a declarat Nicholas Hammond, Managing Partner, BWSP Hammond Bogaru in Bucuresti.  “BWSP ne-a dovedit deja ca este solutia asteptata de multi clienti in regiune si avem in plan sa ne extindem inca si mai departe in anii urmatori. Succesul obtinut intr-un timp atat de scurt ne-a incurajat sa ne gandim si la alte zone potentiale de interes” a precizat Christian Bogaru, Managing Partner  BWSP Hammond Bogaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here