Firma amenajari interioare resedinte private in Brasov – Design interior case de lux | Nobili Design

0
1699

Nobili Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, amenajari interioare, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile , personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, Nobili Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori – O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Brasov, Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Pitesti, cu mobila italiana si materiale de designer.

Serviciile de design de interior, arhitectura si amenajari interioare in Brasov, oferite de Nobili Design, reprezinta o oportunitate unica de a vedea interiorul locuintei tale sau a spatiului comercial din viziunea ta de vis, adus la realitate de expertii nostri profesionisti. Inainte de inceperea lucrarilor de design sau de amenajare a interioarelor, vom crea un proiect 3D pentru vizualizarea tridimensionala a spatiului, a finisajelor si a mobilierului, precum si amplasarea elementelor de design pe care le poti achizitiona direct de la noi. Putem sa-ti punem la dispozitie materialele pe care le putem furniza la preturi de importator din Italia, cum ar fi mobila, canapele, gresie si faianta, electrocasnice, parchet stratificat, corpuri de iluminat si multe alte elemente de decor.

Decizia ta de a comanda un proiect de design pentru casa, apartament, birouri sau spatii comerciale, iti va aduce pe viitor un interior confortabil si functional, alegand cu grija toate materialele si echipamentele. Cu alte cuvinte, te vom informa pas cu pas despre crearea interiorului tau ideal, pana la finalizarea proiectului. Trebuie avut in vedere faptul ca preturile depind de stilul selectat. Vei fi informat de catre managerii nostri de la Nobili Design, despre valoarea intregului proces de la proiectare, pana la finalizarea serviciului de design de interior sau de amenajare a interiorului.

Designerii nostri si inginerii proiectanti iau in considerare informatiile transmise de client cu privire la preferintele estetice, stilul de viata, hobby-uri si alte caracteristici ale personalitatii sale. De comun acord, se stabileste formatul cel mai convenabil, iar dupa realizarea proiectului, ulterior i se comunica clientului. Este de dorit ca la prima intalnire cu proiectantul, clientul sa aiba deja o idee despre ceea ce isi doreste, insa in cazul in care acesta nu are nicio idee, noi, prin designerii nostri venim idei cu solutii salvatoare. Clientii care opteaza pentru un concept personalizat de design interior in Brasov vor primi discounturi considerabile la achizitia materialelor cuprinse in proiectul 3d.

Pretul fiecarui serviciu depinde de ceea ce isi doreste clientul. Noi vom discuta cu tine despre valoarea componentelor serviciilor furnizate si te rugam sa retii ca pretul final depinde de mai multi factori. Daca doresti sa cumperi de la noi mobilier de calitate si elemente de design decorativ, desigur ca pretul va creste in functie de mobilierul ales. Alegerea serviciilor suplimentare, stilurile de interior dificil de implementat, desigur ca vor aduce si ele un cost in plus. Insa pentru toate acestea vom discuta si vom gasi solutii, precum si pretul cel mai convenabil.

Intra pe site-ul nostru Nobili Design cu filiale in Constanta, Bucuresti si Brasov si vezi tot ceea ce iti putem oferi, daca doresti sa iti schimbi radical viata in bine. Iti putem oferi un pret competitiv si in acelasi timp mai multe solutii pentru elementele de design decat alte companii. Colectivul nostru ofera o tehnologie de lucru ce este pusa in aplicare cu scopul de a reduce timpul de executare a proiectelor, si implicit a contractelor de executie. Obiectivul nostru principal este de a oferi clientilor nostri calitate la cel mai inalt nivel si o perioada cat mai scurta de executie a tuturor lucrarilor.

In curand vom oferi un serviciu complet de amenajari interioare in Ploiesti pentru resedinte private si spatii comerciale.

Despre Nobili Interior Design

Pentru realizarea unui proiect de design interior, amenajari interioare in Brasov sau Ploiesti ne puteti contacta prin intermediul site-ului nostru web

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here