Cântăreața Xonia va deveni makeup artist!

0
1733

Cunoscuta cântăreață de origine australiană s-a înscris la cursurile de machiaj profesional organizate de Atelierele ILBAH.

Este cunoscut faptul că artista este foarte atentă când vine vorba de aspectul ei și că este extrem de pasionată de domeniul Beauty. Chiar dacă se bucură de un mare succes iar cariera ei muzicală se află într-o continuă creștere, Xonia a decis să aloce timp pasiunii ei și acum urmează un curs de make-up și deja poate fi văzută realizând primele ei machiaje.

Xonia va descoperi astfel cum poți deveni un personaj diferit în fiecare zi, învățând toate tipurile de machiaj, de la cele naturale și de seară până la cele pentru teatru sau film. La finalul cursului, în urma susținerii unui examen, Xonia ar putea obține un certificat recunoscut la nivel internațional în meseria de machior însa artista a declarat că face acest curs doar ca hobbie.

Atelierele ILBAH este un centru de calificare și formare profesionala unde visele sunt cultivate, iar la finalul cursurilor absolvenții culeg roadele talentului și muncii lor. Xonia este și ea nerăbdătoare să își pună în aplicare noile abilități și să se bucure de ele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here