Filmarea care demonteaza teoria conspiratiei la atacurile de la 11 septembrie

0
675
wtc-atac-turnuri

wtc-atac-turnuriAtentatele de la 11 septembrie 2001 sunt inca sursa multor controverse, iar numeroase teorii ale conspiratiei nu au fost inca desfiintate. Cei care cred ca atentatele nu au fost comise de gruparea teorista al Qaida spun ca prabusirea cladirii 7 din complexul World Trade Center este dovada conspiratiei.

Un video aparut pe internet pare sa dovedeasca faptul ca prabusirea cladirii a fost cauzata de caldura intensa data de flacari, si nu de explozivi, asa cum afirma conspirationistii, scrie dailymail.co.uk.

Filmul arata imagini de aproape ale etajelor inferioare ale cladirii si grinzile de metal care se curbeaza din cauza supraincalzirii. Curbarea metalului a provocat caderea etajelor unul cate unul, ceea ce a dus la prabusirea intregii cladiri.Videoclipul a fost realizat de un reporter local de stiri, iar in filmare se pot vedea grinzile metalice care se curbeaza din cauza flacarilor de la etajul sase al cladirii.

Vezi video aici

Nu este clar momentul in care au fost filmate imaginile, insa deoarece cladirea era inca in picioare, se poate crede ca aceasta a fost realizata cu mult timp inainte de prabusire, care a avut loc la ora 5:21 PM. Reporterul este singura persoana de pe strada, deci evacuarea persoanelor din zona pare a fi finalizata. Investigatorii oficiali au spus ca resturile turnurilor de sud si de nord (care s-au prabusit la 9:59AM, respectiv 10:28AM) au provocat daune semnificative cladirii cu numarul 7. Aceasta a ars etaj cu etaj, devenind din ce in ce mai fragila.

Exista inca numeroase teorii ale conspiratiei referitoare la atentatele din 11 septembrie. Unele persoane cred ca Guvernul american a „lasat atentatele sa aiba loc”, in timp ce altele cred ca autoritatile au avut un rol mai diabolic si „au intentionat ca atentatele sa aiba loc”. Unele dintre teoriile conspiratiei:

 

  • niciun avion nu a fost folosit pentru atacuri, deoarece aluminiul din care sunt fabricate acestea nu ar fi putut distruge otelul din care erau construite Turnurile Gemene. Cladirile ar fi fost tinta unor demolari interne controlate.

  • Pentagonul a fost lovit cu o racheta de catre oficialii Guvernului american

  • autoritatile au evitat intentionat doborarea avioanelor

  • zborul United 93, care s-a prabusit pe un camp din Pennsylvania, a fost doborat intentionat de avioane ale armatei americane

  • agenti israelieni au fost implicati in atacuri, deoarece FBI a prins cinci dintre ei filmand atacurile de pe acoperisul unei cladiri de locuinte si sarbatorind ulterior. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here