FC Brasov, Dinamo, Gloria Bistrita si Steaua, semifinalistele Cupei Romaniei – Timisoreana

0
622
dinamo-echipa-teren

dinamo-echipa-terenFC Brasov, Dinamo, Gloria Bistrita si Steaua Bucuresti sunt echipele calificate in semifinalele Cupei Romaniei – Timisoreana, in urma rezultatelor inregistrate, miercuri si joi, in sferturile de finala ale competitiei.

FC Brasov si Dinamo Bucuresti au fost primele echipecare au obtinut calificarea in semifinalele Cupei Romaniei, in urma victoriilor inregistrate, miercuri, in fata formatiilor FC Timisoara, respectiv Universitatea Craiova.

Formatia FC Brasov a fost prima echipa care s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Timisoara, printr-un gol reusit de Marian Cristescu in minutul 90+3.

In cel de-al doilea meci programat miercuri, Dinamo Bucuresti a invins, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (0-1, 1-1), dupa loviturile de departajare, echipa Universitatea Craiova.

La finalul celor 90 de minute, scorul era 1-1, prin golurile reusite de Munteanu ’67, pentru Dinamo, si Dina ’31, pentru Universitatea Craiova.

Egalitatea s-a mentinut si dupa 120 de minute, scor 1-1, astfel ca s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Pentru Dinamo au punctat Andrei Cristea, Catalin Munteanu, Adrian Cristea si a ratat Bordeanu, in timp ce pentru Universitatea a inscris Ologu si au ratat Gaman, Barboianu si Mihai Costea.

In primul meci disputat, joi, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, detinatoarea trofeului, CFR Cluj, a ratat calificarea in semifinale, fiind invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de Gloria Bistrita, printr-un gol reusit, in minutul 73, de Junior Moraes, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Tony la Bajenaru.

Steaua Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, pe arena „Valentin Stanescu”, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Rapid, in ultimul meci al sferturilor de finala ale competitiei. Golul echipei Steaua a fost reusit, in minutul 49, de Romeo Surdu.

Semifinalele Cupei Romaniei vor avea loc in 2011. (Sursa:Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here