Facturi mai mici cu 50% în prima lună contractuală a fiecărui an pentru clienţii care optează pentru E.ON Duo

0
1626
 

Oferta este disponibilă până pe 31 ianuarie 2019 şi se poate achiziţiona atât online, pe noul site  www.eon.ro, cât şi în magazinele E.ON;

 

Oferta E.ON lansată în pragul sărbătorilor de iarnă vine cu o reducere de 50% a facturii în prima lună contractuală a fiecărui an, pentru pachetul E.ON Duo cu electricitate şi gaze naturale pe acelaşi contract.

Principalul avantaj al produsului E.ON Duo este dat de preţul fix de furnizare la electricitate şi gaze naturale pe toată perioada contractată, indiferent  de fluctuaţiile de preţ de pe piaţa energiei. Totodată, pachetul include două servicii pe un singur contract, o singură factură şi o plată unică, lună de lună. De asemenea, cei care aleg E.ON Duo beneficiază de suportul unui serviciu unic de relaţii clienţi pentru situaţiile legate de electricitate şi gaz.

Clienţii E.ON Duo primesc acces gratuit la o gamă diversificată de servicii: cont personal pe myline-eon.ro sau în aplicația E.ON Myline, factură electronică și MyCard E.ON pentru plăți în numerar fără factură. Totodată, clienţii pot transmite autocitirea indexului contorului telefonic, online sau prin SMS, info sold SMS și pot afla oricând cât au de plată la E.ON. De asemenea, clienţii pot accesa zeci de modalități de plată fără comision şi beneficiază de suport telefonic, pe e-mail sau pe chat şi de servicii în peste 50 de Centre Relații Clienți/magazine E.ON din țară.

Mai multe informaţii se pot obţine pe noul site www.eon.ro şi în toate magazinele E.ON din ţară .

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este specializată în furnizarea gazelor naturale, a electricităţii şi a soluţiilor energetice. Portofoliul de circa 3 milioane de clienţi identifică E.ON Energie România ca unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa de gaze naturale şi energie electrică din România. Grupul german E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here