Expozitii: Expozitia studentilor de la Master Arte Textile Ambientale / 2011, Universitatea Nationala de Arte, Bucuresti organizata si coordonata de Conf. Univ. Dr. Olga Birman Sabau si de Lect. Univ. Dr. Dorina Horatau.

0
789

Muzeul Taranului Roman

Expozitia studentilor de la Master Arte Textile Ambientale / 2011, Universitatea Nationala de Arte, Bucuresti organizata si coordonata de Conf. Univ. Dr. Olga Birman Sabau si de Lect. Univ. Dr. Dorina Horatau.

Vernisajul expozitiei are loc in data de 17 iunie, la orele 17.30, in Sala Oaspeti, et. 2 (intrarea prin Str. Monetariei).
Deschiderea expozitiei va fi marcata de cuvantul Prof. Univ. Dr. Ruxandra Demetrescu, Rector al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti.

Clasa coordonata de Conf. Univ. Dr. Olga Birman Sabau prezinta cercetarea absolventilor masteranzi in domeniul ambientului textil. Este vorba de instalatii textile care materializeaza proiectele propuse de studenti la inceputul perioadei de studiu. Instalatiile pun in discutie spatiul in relatie cu mediul textil. Este prezentata si cercetarea lor in zona structurilor textile si a compatibilitatii acestora cu alte medii si domenii – metal, lemn, fotografie, proiectie de fotografie. Prin lucrarile expuse absolventii ciclului de studii masterale dovedesc creativitate, originalitate si un ascutit simt al actualitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here