EXPOROM va invita la: EXPO LOGISTICA Editia I 13 – 16 septembrie 2012

0
640

EXPOROM va invita in perioada 13 – 16 septembrie la EXPO LOGISTICA 2012 – cel mai important eveniment al industriei de profil din Romania. Expo Logistica reuneste intreaga oferta de materiale logistice si intralogistice in cadrul celui mai modern complex expozițional din Romania.

Expo Logistica 2012 organizat de EXPOROM este evenimentul conceput pentru specialistii care au nevoie sa afle ultimele noutați din cadrul sectoarelor industriei de profil, doresc sa gaseasca noi furnizori si sa descopere care sunt cele mai recente soluții pentru optimizarea proceselor de logistica.
intre 13 – 16 septembrie, producatori, importatori si distribuitori de produse si servicii de logistica (transport si depozitare, curierat, servicii de curatenie, managementul deseurilor, birotica, papetarie, echipamente de birou etc.) isi prezinta oferta pe suprafata expozitionala de peste 30.000 mp a complexului expozitional EXPOROM, situat in Pantelimon (jud. Ilfov), la iesirea din Bucuresti.
in cele patru zile ale expozitiei, au loc seminarii / conferinte / workshop-uri care pun fata in fata producatorii, importatorii si distribuitorii de produse si servicii de logistica alaturi de asociatiile / federatiile care ii reprezinta si autoritatile statului roman.
Specialistii au accesul gratuit in expoziție prin inscrierea pana pe 1 septembrie, pe site-ul oficial www.expologistica.ro

EXPOROM este spatiul ideal destinat organizarii expozitiilor, conferintelor si evenimentelor – un model de management inovator proiectat pentru a satisface toate cerintele. Dotarile si serviciile EXPOROM sunt acum la dispozitia companiilor care doresc sa foloseasca structura complexului expozitional si expertiza noastra in organizarea de targuri comerciale, evenimente, intalniri de afaceri, conferinte si tot ce este necesar pentru a facilita planificarea de evenimente la nivel national si international, business-to-business sau business-to-consumer.
in perioada desfasurarii evenimentelor EXPOROM pune la dispozitia vizitatorilor transport gratuit de la statia de metrou Pantelimon.

Biroul de presa EXPOROM
Adriana Nica – PR Manager

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here