Evenimente Clubbing: We Love Progressive: Andy Newland, Libra, Adi Dumitra @ Envy Club

0
754

Envy Club

Funky Business prezinta:

sambata, 4 decembrie 2010

WE LOVE PROGRESSIVE:

ANDY NEWLAND (UK Bedrock)

Libra (Funky Business)

Adi Dumitra (Only Records)

ANDY NEWLAND

Pioner al scenei muzicale underground de la sfarsitul anilor’ 90 , Andy a promovat propriul sau sound, avand parte de acele momente emotionante, atat de cunoscute si pentru scena romaneasca, cand toata lumea iti flutura mainile in aer iar podeau vibra puternic la sunetul basului. Sunetul sau este un mix dintre tech house, progressive & tehno.

Andy si-a promovat sound-ul de-a lungul Coastei de Sud in anii ’90, pentru ca mai tarziu sa revina pe scena muzicala din Londra. A infiintat atunci faimosul brand de petreceri Audio Deluxe, unde cap de afis au fost unii dintre cei mai renumiti Dj-ii ai momentului. In anul 2006, si-a unit fortele cu Sarah Rodin & Warren Mooney, pentru a crea cea dintai underground progressive night sub brand-ul “Twisted Audio”.

Petrecerea a fost lansata in legendarul si mult lipsitul Turnmills. Brand-ul a avut un succces fulminant, petrecerile se tineau cu usile inchise, toate biletele fiind vandute. Locatiile petrecerilor erau diverse, de la boat parties’ la locatii secrete. La pupitru au fost si alte nume sonore precum Nick Warren, Luke Fair, Hybrid & Jim Rivers. Cluburi faimoase precum Matter, Ministry of Sound s-au bucurat deasemenea de nopti memorabile sub brand-ul “Twisted Audio”. Exista o colaborarea foarte stransa si cu brand-ul de petreceri Bedrock a lui John Digweed, acestea 2 sprijinandu-se reciproc. Andy si-a promovat muzica in toata lumea, punand muzica in cluburi faimoase precum Avalon&Monday Social (LA) impreuna cu Hybrid, Phil K, 1015 and Qool ( San Francisco), Karu&Y, unde a mixat alaturi de Antony Pappa pentru lansarea cd-ului la deja celebra WMC, anul 2008. A mai fost cap de afis la petreceri din New York, Las Vegas, Boston, Mexic, Polonia, Grecia, Tunisia, Ungaria si nu in ultimul rand Romania.

Andy a mixat alaturi de Sander Kleinenberg la Ministry of Sound, cu John Digweed in Tailanda si debutul la festival si l-a facut cand a pus muzica in cortul Bedrock alaturi de Sasha si Digweed, la Global Gathering.

Munca de studio a lui Andy a fost promovata pe Kiss 100.A fost deasemenea promovata de o serie de Dj in afara granitelor, ceea ce a ajutat la evolutia fulminanta a Dj-ului.

La inceputul anului 2009, a format un parteneriat de succes cu Oscitone, cu lansari Baroque, Audio Therapy & Stripped recordings.

Au primit sprijin din partea multor dj-ii de renume si emisiuni radio de profil. Pentru anul 2011, se anunta un alt proiect de succes in colaborare cu Kazell, proiect ce anunta lansari pe Stripped, care deja a primit sprijinul multor Dj-ii, in timpul WMC din Miami.

www.andynewland.com

ADI DUMITRA

Adi Dumitra – fondatorul casei de discuri ONLY Records s-a nascut in 1974 si a inceput sa asculte muzica electronica de la o varsta frageda, absolvind scoala de arte si muzica din Sibiu – sectiunea pian clasic cu durata de 8 ani.

Descoperind noi genuri de muzica house, a inceput sa participe in mod frecvent la giguri atat in tara cat si in strainatate . Pasiunea pt. acest gen de muzica s-a dezvoltat rapid, astfel incat urmatorii ani calatoreste tot mai mult in tara si peste hotare , participand la multe festivaluri si evenimente de gen, .

In anul 1999 incepe sa se initieze in arta mixatului, iar stilul abordat este unul deep, hipnotic, progressive house . dar asta nefiind totul…in timpul seturilor sale adaugand elemente de tech si techno , fiind adeptul muzicii futuristice, inovatoare – asa cum il descria revista IDJ Magazine .

ONLY Records este prima casa de discuri de gen deschisa in Romania in urma cu 5 ani, la ora actuala fiind una dintre cele mai apreciate case de productie de gen , specializata pe genuri ca : progressive house, deep, tech house . Anul 2008 aduce al doilea label – SNEJL – ca si alternativa la genurile promovate, de data aceasta fiind vorba despre genuri ca : minimal, techno, tech, idm, experimental – situandu-se deja in topurile preferintelor muzicale ale unor dj de renume cum ar fi : Laurent Garnier, Lee Burridge, Satoshi Tomiie, Steve Lawler, Kruder & Dorfmeister, Fra Soler, Morgan Geist, Holger Flinsch, Remute si multi altii .

ONLY Records se regaseste si pe cele mai puternice compilatii din lume cum ar fi : Sequential 2 – un produs Hernan Cattaneo aparut la prestigioasa case de discuri britanica RENAISSANCE, FHM Asia – Paul Thomas , compilatia realizata de Moussa Clarke pt. revista DJ MAG din Rusia, precum si alte compilatii aparute sub egida PROTON Radio, Frisky Records – compilatie semnata Pole Folder ,etc.ultima aditie fiind cea de pe SNEJL aparuta pe ultimul CD realizat de catre Tom Pooks . .

Artistii pe care casele de discuri ii promoveaza fac parte din elita mondiala : Ozgur Can, Darko Esser, Jeff Bennett, Estroe, Deep Mariano, Lega, Dilo, Ludovic Vendi, Steve Rachmad, Dinamoe, Baunder, Subsky, Matt Rowan, Christian Cambas, Squash 84, Komytea, CPM, Karran & Porter, Kaan Duzarat, Rouzbeh Delavari precum si colaborarea cu romanii de la MONOCHROME cat si singeluri scoase in formula Livio & Roby .

In 2004 este primul roman invitat la celebra emisiune OSLO NIGHTS de pe DI.FM ( www.di.fm) unde a impresionat un public record , showul difuzat fiind redistribuit la cerere in Statele Unite prin XMSattelite FM.. Se incep turnee unde Adi pune muzica alaturi de Ozgur Can, Estroe, Pawas, Taho,Phonogenic, Christian Cambas, G-Pal si Anna Maria X, faimosul KAZELL din Los Angeles, Keith Thomson,Andy ,etc.

Chiar daca in prezent Adi este concentrat mai mult pe productii proprii il puteti asculta live exclusiv sub egida brandului CONVERSIONS, denumit generic dupa deja bine cunoscuta emisiune cu acelasi nume difuzata de catre postul de radio FRISKY RADIO ( www.friskyradio.com ) din Marea Britanie, timp de 2 ore alaturi de invitatii sai de exceptie.

Frisky Radio este gazda unora dintre cei mai celebri DJ-I cum ar fi Nick Warren, Sasha, Pole Folder, Moshic, Flash Brothers, Lee Combs,Lee Burridge,etc.

www.onlyrecords.com

[email protected]

www.myspace.com/snejl

www.facebook.com/adi.dumitra

Intrare:

20 ron avans / 30 la intrare.

Rezervari:

0726.210.028 , 0752.441.990

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here