Evenimente Clubbing: All You Can Drink: Alexandru Jijian, Fouchat @ Club Raum

0
721

Club Raum

ALL YOU CAN DRINK @ CLUB RAUM (Cluj Napoca)

4 decembrie 2010

Alexandru Jijian

Fouchat

warmup: Nistor

Sambata, 4 decembrie, Alexandru Jijian revine in clubul Raum din Cluj – Napoca, insotit de catre Fouchat. De warm up se va ocupa Mistor.

Evenimentul face parte din seria "All You Can Drink" – Captain Morgan Rum for FREE pentru 30 de lei intrare.

Alexandru Jijian face parte din rosterul agentiei de booking Mango iar in ultimii ani a impartit pupitrul de mixat cu artisti consacrati pe scena internationala. Este ghidat de o mare pasiune pentru muzica in general si stie cum sa faca dintr-o seara obisnuita o petrecere memorabila.

Absolvent al Liceului de muzica George Enescu , Razvan Sarbu (pe numele adevarat) ia contact cu muzica inca de la varsta de 6 ani cand incepe sa practice vioara. Nascut in octombrie 1986, acumuleaza astfel 12 ani de experienta muzicala, perioada in care sustine concerte atat in tara cat si in strainatate.

Desi contrastanta aparent cu instrumentul studiat, muzica electronica a reprezentat in permanenta o atractie pentru Razvan. Initierea avea sa fie facuta de CD-urile si inregistrarile video ale lui Jean Michele Jarre, ca mai apoi procesul de maturizare sa fie important sustinut de o varietate de genuri muzicale. Isi contureaza astfel stilul si se indreapta catre abordarea unui deep soulful house ce ajunge pana la melodic techno.

La sfarsitul anului 2008 impreuna cu Vlad Caia si Cristi Cons porneste proiectul muzical Funknutt prin care cei 3 isi doresc sa puna accent atat pe originalitate cat si pe modul de lucru.

Inteleasa, muzica iti poate oferi o infinitate de stari, drumuri, sentimente.

www.myspace.com/fouchat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here