Evenimente Clubbing: Turmoil Bash @ Fabrica

0
523

Fabrica

Club Fabrica organizeaza in mod discret si totodata evident Turmoil Bash in scopul piederii caloriilor prin funk, house, trip hop si minimal.

La ora 23:00 ne este permisa inceperea dansului asistati de:

Ali Nasser

www.myspace.com/houseofalinasser

Kozo

www.myspace.com/kozodj

Dan Andrei

Ali Nasser

Cariera lui Ali a crescut in ultimii ani, ca floarea intr-o continua primavara. Deep house e cuvantul, iar omul nostru stie cum sta treaba cu profunzimea. A fost mereu un visitor, a pus pasiune maxima si s-a dedicat complet si exclusiv muzicii.

S-a nascut in Emiratele Arabe, dar Romania l-a adoptat acum 20 de ani. Mediul muzical a fost prezent dintotdeauna in viata lui, studiind pianul de mic, in momentul in care a inceput sa produca muzica, fratii lui mai mari fiind deja implicati in proiecte nu-jazz si downtempo-electro. Era 1996. Doi ani mai tarziu, si-a facut debutul ca dj in legendarul Web Club din Bucuresti.

Kozo

Inca din copilarie, lumea lui Kozo s-a invartit in jurul muzicii. Fie ca vorbim despre techno sau house, funk sau minimal, seturile sale sunt o calatorie seducatoare in scena clubbing actuala.

A mixat in majoritatea cluburilor notabile din Bucuresti, dar si in multe din cele din tara, iar de e 4 ani se afla in familia Sunrise Booking. A impartit pupitrul cu Zip, [a:rpia:r], Dj Sneak, Ricardo Villalobos, Tania Vulcano sau Valentino Kanzyani si a bifat lineup-ul Sunwaves Fest de 5 ori, pana in prezent.

De altfel. a mixat si in afara granitelor, in Rex Club (Paris), Silo (Bruxelles), Underground; Privilege (Ibiza) si Odeon Theater (Amsterdam).

Dan Andrei

Dan Andrei este o alta aparitie nonsalanta si revigoranta in spatiul muzical house, desi este, culmea, neinfluentat de house. Are deja 5 ani de cand s-a apucat de muzica, insa, in ciuda zonei electronice in care activeaza, influentele lui vin din rock, hip hop, soul, funk si trip hop.

Chiar daca retelele de socializare sunt in topul artistilor, ca si mijloc de promovare, Dan Andrei are o aversiune maxima fata de ele, motiv pentru care il vei gasi mai degraba la warm-up la Ricardo Villalobos si [a:rpia:r] sau la Sunwaves, decat pe Facebook.

Ca si release-uri, are sub nume Just Music si Saint Omar, la Be Chosen si Untitled 1 / Untitled 2 si Ramble on / Four Sticks, la Kurbits Records. Alte aparitii mai sunt si In the mix – Green and Blue, la Cocoon Recordings, 3rd exposure, Exposed Audio, 200709, la Loopzilla si Taram EP, lansat de [a:rpia:r]. Este clar in lista ‘trebuie ascultat’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here