Evenimente Clubbing: Logistics @ Arenele Romane

0
712

Arenele Romane

Pe 13 noiembrie, la Arenele Romane, va avea loc cea de-a saptea petrecere de anul acesta marca Arena DNB. Headliner va fi LOGISTICS, aflat in premiera in Romania.

Alaturi de Logistics vor mixa romanii YUFFA & HARDCORE, SUNDANCER si ELEMENTRIX. De visuals se vor ocupa VEDEM si HIPNOPTIC.

Logistics a atras atentia in 2004 cu piesa Replay pe care marile nume din scena (Andy C, Fabio sau Grooverider) au preluat-o aproape imediat in seturile lor. De aici si pana la a semna cu Hospital Records a fost un singur pas, iar in 2006 lanseaza primul album din cariera.

Muzica lui este o combinaţie de liquid funk şi jungle, devenind astfel un inovator in a lega cele 2 directii in care mergea scena de muzica de dans. Prin piesele compuse el, artistul a contribuit la crearea sunetului actual din drum and bass, in momentul de fata fiind considerat drept unul din numele care fac istorie in industria de profil.

Pana in prezent a lansat trei albume, Now more than ever (2006), Reality Checkpoint (2008) si Crash Bang Wallop! (2009) , pentru care a castigat premii Cum este Radio 1’s 1Xtra Best Album. A reusit in doar cativa ani sa isi construiasca propriul stil in miscarea drum and bass, ajungand sa fie foarte apreciat de un segment important de fani din intreaga lume si in acelasi timp respectat in randul muzicienilor din scena.

Intrare:

20 lei in avans la Base sau The Kitchen
Base
30 lei la poarta (petrecerea incepe la ora 22:30, portile se deschid la ora 22:00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here